Aspudden

Olof Skötkonungs Väg 2, 3 tr

Optimalt planerad 1:a i absolut toppskick med utsikt över grönskande park!

Adress

Olof Skötkonungs Väg 2, 3 tr

Rum

1

Slutpris

1 495 000 kr

Avgift

1 753 kr/mån

Boyta

37 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän etta högst upp i fastigheten i mysiga Aspudden. Väldisponerad och ljus lägenhet i snövit design! Stora fönster och generöst ljusinsläpp tillsammans med den genomgående planlösningen ger lägenheten en mycket luftig karaktär. Vardagsrum med utrymme för säng och soffa, stilrent kök från 2009 med matplats samt fräscht badrum. Här lever man i ett mycket funktionellt och modernt boende med närhet till mysiga caféer, småbutiker och restauranger. Detta tillsammans med endast 5 min gångväg till bad klippor och Vintervikens natursköna omgivningar gör att läget känns svårslaget. Låg avgift i nästintill skuldfri förening. Bredband ingår i avgiften!

– Välkomnande hall med plats för avhängning.

– Ljust och trivsamt rum med gott om plats för både säng samt soffgrupp. Snygg fondvägg.

– Stilrent kök från 2009 med matplats för 4-6 personer. Vita köksluckor och vitt kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys samt spis från Electrolux. Spisfläkt i rostfritt från Thermex. Gott om skåpförvaring samt avställningsytor i massiv acajouträ.

– Fräscht badrum med ljus plastmatta på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med rymlig duschhörna samt handdukstork.

– Hela lägenheten har genomgående laminatgolv och väggar i vit ton

Pris: 1 175 000 kr

Månadsavgift: 1 753 kr

Byggår: 1938

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, samlingslokal och vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 23

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Stenskvättan 13 består av 28 lägenheter, samtliga upplåtna som bostadsrätt.

Förening: Brf Stenskvättan 13

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem, ingår i månadsavgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget, ingår i månadsavgiften.

Aspudden är en av de äldsta förorterna i Stockholm och karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, småbutiker samt restauranger. I Aspudden bor du nära natursköna grönområden och Mälaren. I närheten ligger vackra Vinterviken med kolonilotter, Skulpturens hus och Café Pladder som på sommaren har matservering och temakvällar. Här finns även välbesökta platser för bad. Goda kommunikationer och närhet till City.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.