Vasastan - Norrmalm

Johannesgatan 10, ½ tr, högt läge!

Adress

Johannesgatan 10, ½ tr, högt läge!

Rum

1,5

Slutpris

2 350 000 kr

Avgift

1 748 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Välkommen till anrika kulturkvarter med anor från 1600-talet, invid Brunkebergsåsens topp och Johannes kyrkopark. Här lever du i lugnt och fridfullt läge, men med endast 5 minuters promenad nås NK, Stureplan, Humlegården och skärgårdsbåtarna vid Nybroviken.

Tillfälle att skapa ditt drömboende på en av Stockholms mest attraktiva adresser. På uppdrag av Brf Torkan 13 upplåts denna möjligheternas lägenhet med renoveringsbehov och stor potiential. Allt utom badrummet, som renoverades i samband med stambytet 2004, kräver ytskicksförnyelse. Planlösningen är genomgående mot gård och gata, med möjligheter att bygga om till 2:a. Inre hall med öppen spis, vardagsrum mot innergården, kök med tillhörande matrum/sovrum.

Förening med mycket god ekonomi och nyligen sänkta avgifter, stambytt och välskött fastighet från 1938.

– Tambur med plats för avhängning.

– Inre möblerbar hall med fiskbensparkett och öppen spis.

– Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa och TV-möbel. Fiskbensparkett och fönster mot innergården.

– Inre hallpassage med garderober och anslutning till badrum.

– Fräscht kaklat badrum som renoverades i samband med stambytet 2003/2004. Klinkergolv, dusch, handdukstork, toalett och handfat.

– Kök med bevarat serveringsskåp i original. Vitvaror som finns är kyl, frys och spis. Stambytt 2003/2004.

– Matrum/sovrum innanför köket.

Pris: 1 790 000 kr

Månadsavgift: 1 748 kr

Andel i föreningen: 5,77370 %

Byggår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum. På varje våningsplan finns sopnedkast, i källaren finns grovsoprum och på vinden finns en gemensam takaltan att disponera för medlemmarna. Utsikten över Stockholm är magnifik. Grön och planterad innergård med trädgårdsmöbler och grill.

Renoveringar: V/A-stammar och elstigar byttes 2003-2004. Fasaden renoverades och taket lades om 1993, fönstren 1995, tvättstugan fick nya maskiner 2004 samt målades om 2010, hissen renoverades 2006 och 2008, fastighetens entré och källare målades om 2010.

Lägenhetsnummer: 5

Hiss: Ja

Våning: 0.5

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Torkan 13 förvärvade år 2002 fastigheten på Johannesgatan 10. Föreningen består av 20 lägenheter och 3 lokaler. Föreningens ekonomi är mycket god och nyligen sänktes månadsavgifterna med 20 %. I och med försäljning av en hyresrätt alldeles nyligen tillhörande föreningen stärktes eknomin ytterligare.

Förening: Brf Torkan 13

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Fastigheten är belägen i mycket lugnt läge i kulturkvarteren invid Johanneskyrkan och dess vackra park. Här bor du med fem minuters promenadavstånd till NK, Stureplan, shoppingen i city, härliga Humlegården, Gallerian och Hötorget.

Kommunikationerna är goda med T-bana från Hötorget och T-centralen beroende på destination. Dessutom innerstadsbussar från city och Norrmalmstorg.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.