Vasastan - City

Kungstensgatan 35, 2 tr

Centralt drömläge, trevlig planlösning och mycket bra skick!

Adress

Kungstensgatan 35, 2 tr

Rum

1,5

Slutpris

2 450 000 kr

Avgift

2 249 kr/mån

Boyta

42 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 42 ljusa och ytterst välplanerade kvm i mycket bra skick som lämpar sig mycket väl för även ett par! Snyggt kök med matplats för 6-10 personer, fräscht badrum och lättmöblerat vardagsrum med smart sovalkov. Välbevarad stil med högt till tak, parkettgolv och generösa ljusinsläpp. Lugnt belägen i gårdshuset i vacker, renoverad sekelskiftesfastighet från 1885. Centralt drömläge med bekvämt promenadavstånd till citykärnan. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning. Hela lägenheten har genomgående fina parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som arbetshörna. 2 stora fönster ger ett härligt ljus. I anslutning finns en sovalkov med plats för dubbelsäng samt en garderobsdel.

– Utmärkt kök med vita köksluckor och ljust kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggnadsugn, spishäll samt spisfläkt. Matplats för 6-10 personer.

– Fräscht badrum med mörkt klinkergolv med värmeslingor och vitt kakel på väggar. Infällda spotlights i tak.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 249 kr

Andel i föreningen: 4,02730 %

Byggår: 1885

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Cykelparkering på innergården. Fin gemensam innergård med utemöbler.

Renoveringar: 2004-2005 genomgick fastigheten en omfattande renovering med nya avloppsstammar, elinstallation, fasader, trapphus, tvättstuga och källare.

Lägenhetsnummer: 5

Hiss: Nej

Våning: 2

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Brf Sjökatten 14 beskattas såsom äkta och äger fastigheten med adress Kungstensgatan 35 och 35 A i Stockholm. Fastigheten bebyggdes 1885 och består av 17 lägenheter (1.125 kvm), samtliga upplåtna med bostadsrätt samt 3 affärslokaler (190 kvm). Marken innehas med äganderätt. Föreningen bildades 2004 och förvärvade fastigheten 2004 från Primula Byggnads AB.

Sjökatten 14 är en vacker sekelskiftesfastighet som genomgick en totalrenovering som avslutades 2005. Denna renovering omfattade bl.a. byte av alla vatten- och avloppsstammar samt fastighetens elinstallationer, ny fasad, tak, trapphus, tvättstuga och källare. Samtliga fönster målades (ommålning av gathusets fönster är gjort 2016), balkonger byggdes samt hiss installerades i gatuhuset. Föreningens 17 st lägenheter byggdes och allt gjordes nytt. Samtliga lägenheter stod färdiga 2005 och i mars-april flyttade de första nya bostadsinnehavarna in.

Medlemskap i föreningen:
Föreningen godkänner delat ägande mellan släkt/föräldrar/barn, dock måste minst 50 % ägas av den som bor i lägenheten. Max 3 delägare är tillåts.
I samband med ansökan av medlemskap i föreningen ska den sökanden inkomma med UC.

Ekonomi:
Brf Sjökatten är en trevlig och stabil förening med mycket god ekonomi. Lånen ses regelbundet över, och för information om aktuell fördelning av den totala belåningen ( ca 11,5 miljoner kr) hänvisas till styrelsen. Inga avgiftsförändringar planeras eller finns beslutade.

Samtliga lägenheter har tillgång till källarförråd. Tvättstuga finns i källarplan i gatuhuset med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp (nytt 2005). Cyklar parkeras på innergården.

För mer information om föreningen, se www.sjokatten.com

Förening: Brf Sjökatten 14

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Det har bildats en intressegrupp för balkonger, intresset är stort.

Ypperligt, centralt läge ett stenkast från Handelshögskolan och Stadsbiblioteket. Möjlighet att njuta av det bästa av Vasastan och City. Omgivningen kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger. Med paradgator som Sveavägen, Odengatan och Birger Jarlsgatan runt knuten har du även tillgång till ett fantastiskt utbud av affärer och butiker. En kort promenad bort når du Stureplan, Hötorget och Odenplan och ett pulserande storstadsliv.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan) samt flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.