Vasastan

Hälsingegatan 37, 4 tr.

Klassiskt 20-tal med högt till tak, spröjsade fönster och furugolv.

Adress

Hälsingegatan 37, 4 tr.

Rum

1,5

Slutpris

2 650 000 kr

Avgift

1 470 kr/mån

Boyta

49 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 49 ljusa och välplanerade kvm i bra skick! Generösa ljusinsläpp via spröjsade fönster, härlig takhöjd, fina furugolv samt vita snickerier och spegeldörrar. Välkomnande hall, stort kök med plats för stora middagar och fräscht badrum samt stort, ljust och lättmöblerat vardagsrum.

Välskött fastighet och förening med god ekonomi och låga avgifter!

Möjligheternas lägenhet där man med små medel enkelt kan bygga om lägenheten till 2 r o k, se gärna vårt förslag till alternativ planlösning.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Furugolv.

– Underbart vardagsrum med furugolv, generöst ljusinsläpp och stor klädkammare, walk-in closet.

– Stort, rymligt kök med matplats för 10-12 personer. Kyl, frys, diskmaskin samt spis med fläkt. Snyggt serveringsskåp i original samt bra arbetsytor med infälld belysning via spotlights.

– Fräscht, helkaklat badrum med wc, handfat, handdukstork och dusch.

Pris: 2 250 000 kr

Månadsavgift: 1 470 kr

Andel i föreningen: 1,47000 %

Byggår: 1926

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Tvättstuga med tre maskiner samt torkrum och torktumlare. Dessutom finns cykelrum och en snygg och fräsch bastu med dusch som medlemmar kan boka. På varje halvtrappa finns det vädringsbalkonger som nyttjas flitigt av nuvarande ägare. Till lägenheten hör ett källarförråd. Grönskande innergård med möblemang och grillmöjligheter.

Lägenhetsnummer: 37.

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 6.

Parkering/Bilplats: Gott om parkering på gatan med snedställda bilar. För ansökan om boendeparkering, kontakta Gatu- och Fastighetskontoret, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen HSB Valand 10 Hälsingegatan 33-35. Det finns 30 bostadsrätter och två stycken lokaler som hyrs ut som kontor. Fastigheten förvärvades 1924. Avgifterna har varit oförändrade sedan 1996 då man gjorde en höjning som följd utav bytet av vattenstammarna.

Förening: Brf Valand 10

TV: Kabel-TV. Com Hem basutbud ingår i månadsavgiften.

Internet: Möjlighet till bredband via Com Hem eller Bredbandsbolaget.

I fastigheten finns förutom frisör, skönhetsvård samt familjerådgivning även Restaurang Sangria och Ciao Ciao med mysiga uteserveringar sommartid. Förutom dessa vimlar närområdet av restauranger av olika sort, kaffebarer och caféer. Även matvarubutiker finns det gott om i området, bl.a Prisxtra vid Norra Stationsgatan.

För den aktive finns härliga promenadstråk och joggingmöjligheter i Hagaparken och vid Brunnsviken. Kort promenad till Vasaparken med picknick möjligheter, boulebana, cafeér och konstgräsplan (isbana vintertid).

Närhet till såväl Odenplan och Odengatan som Sankt Eriksplan med bl.a. Rörstrandsgatans trevliga restauranger, cafeér och shopping. På andra sidan Sankt Eriksbron, en kort promenad bort, är Fridhemsplan och Västermalmsgallerian belägen.

Goda kommunikationer i form av flertalet innerstadsbussar samt T-bana (Sankt Eriksplan/Odenplan). Det är även bara en kort promenad till Karlbergs pendeltågstation och flygbussarna.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.