Vasastan

Gävlegatan 13, 2 ½ tr

Drömboende i Röda Bergen. Trevlig planlösning och ytor i toppskick! Här trivs man!

Adress

Gävlegatan 13, 2 ½ tr

Rum

1,5

Slutpris

2 350 000 kr

Avgift

2 337 kr/mån

Boyta

45 kvmOm bostaden

Välkommen till Röda Bergen och en suverän lägenhet om 45 ljusa och välplanerade kvm. Härligt 20-tal med högt till tak, ljusa parkettgolv, vita snickerier och generösa ljusinsläpp. Ljust och trivsamt vardagsrum, stort och fullutrustat kök med matplats för 6-8 personer, sovalkov med skjutdörrar och plats för 160 cm säng samt ett toppfräscht badrum.

Denna lägenhet passar perfekt för såväl singel som par! Här bor du tyst och lugnt med närhet till allt det underbara Stockholm har att erbjuda alldeles runt knuten. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt förvaring. Hela lägenheten har genomgående fina parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Ljust och trevligt vardagsrum med plats för stor soffa.

– Trivsam sovalkov med skjutdörrar och plats för 160 cm säng. I anslutning finns en klädkammare.

– Underbart kök med matplats för 6-8 personer. Vita köksluckor och bänkskiva i svart granit. Köket är utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, gashäll samt ovansittande spisfläkt. Mycket bra förvaringsmöjligheter i servingsskåp.

– Toppfräscht badrum från 2011 med mörkt klinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med stilren kommod och handduksvärmare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 337 kr

Andel i föreningen: 0,55758 %

Byggår: 1925

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd och 3 gemensamma tvättstugor med torkrum, ingång från gården. Övernattningslägenhet går att hyra. Mysig innergård med utemöbler och grillmöjligheter.

Renoveringar: För mer info se www.myrstacken.se

Lägenhetsnummer: 1092

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 5.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering för mantalskrivna på gatan och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: I bostadsrättsföreningen Myrstacken finns 144 lägenheter med bostadsrätt, en lokal med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt. Föreningen omfattar 4 st. fastigheter med följande adresser: Falugatan 20, 22, 24, Gävlegatan 13, Torbjörn Klockares Gata 15, 17, 19, 21, 23, 25 och Torsgatan 78. Föreningen bildades den 8 augusti 1924.

Föreningen har en egen hemsida; http://www.myrstacken.se/

Förening: Myrstacken

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget samt Com Hem.

Välkommen till härliga Vasastan och klassiska 20-talskvarter. Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till både Odenplan och S:t Eriksplan med all tänkbar och nödvändig service. Även det rika utbudet av restaruranger och butiker i Birkastan med Rörstrandsgatans gatustråk känns tilltalande. Kommunikationerna är goda i form av T-bana (Odenplan alternativt S:t Eriksplan), flygbussen, pendeltåg (Karlberg) samt flertalet innerstadsbussar. Med kort promenad nås matbutiken Prisextra och rekreationsområdena kring Hagaparken samt den glittrande Brunnsviken.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.