Vasastan

Rödabergsgatan 4, 2 tr

Underbart boende med ljus, charm och klass. Drömläge i vackra Röda Bergen!

Adress

Rödabergsgatan 4, 2 tr

Rum

1,5

Slutpris

3 100 000 kr

Avgift

2 339 kr/mån

Boyta

44 kvmOm bostaden

Välkomna till denna mycket fina, ljusa och charmiga lägenhet. Lägenheten är högt belägen i huset med lugnt, tyst och fridfullt läge i Stockholms kanske vackraste kvarter, Röda Bergen!
Bostaden är ytterst väldisponerad med en suverän halvöppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. De stora fönsterna i kombination med den generösa takhöjden och höga läget ger hela bostaden ljus och rymd. Sällskapsvänliga ytor, bra förvaringsutrymmen och den äldre charmen väl bevarad. Stilrent kök med bl.a diskmaskin. Två stora fönster med djupa fönsternischer, vackra trägolv och härligt skick. Lägenheten passar såväl singel som par. Möjlighet finns att bygga om lägenheten till en riktig tvåa med sovrum, se alternativ planlösning. Populär förening med god ekonomi. Till föreningen hör två vackra innergårdar med grillar, sommarmöblering och blomster. Välkomna till ett idylliskt läge men ändå nära till pulsen vid Rörstrandsgatan och Odenplan med dess rika utbud av trevliga restauranger, mysiga caféer, butiker och affärer.

– Entré med bra klädhängare, hatthylla och skoställ. Plats finns för extra byrå eller skrivbord om så önskas. Furugolv.

– Underbart vardagsrum med halvöppen planlösning mot köket. Stort spröjsat fönster med djupa nischer. Gott om plats för önskad möblering. En rymlig inbyggd klädkammare samt flera garderober. Fiskbensparkett.

– Stilent, charmigt och funktionellt kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt ända upp till tak. Matplats för större sällskap och trevliga middagar. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, induktionshäll, varmluftsugn och kolfilterfläkt. Stort spröjsat fönster med djupa nischer. Högt och härligt läge utan insyn! Furugolv.

– Helkaklat badrum med handdukstork, dusch, skåp, handfat, spegel och wc.

ÖVRIGT
– Till lägenheten hör två förråd!

Pris: 2 150 000 kr

Månadsavgift: 2 339 kr

Andel i föreningen: 0,80430 %

Byggår: 1925

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör 2 förråd, 1 i källaren och 1 på vinden . Det finns 2 gemensamma tvättstugor, gemensamhetslokal, cykel/barnvagnsrum, hobbyrum, bastu samt 2 fantastiska innergårdar med sommarmöblering och grill.

Lägenhetsnummer: 67 säld

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 2.

Allmänt om föreningen: Brf Humleboet 17 bildades 1925 och består av 136 lägenheter varav några är sammanslagna vilket innebär att antalet hushåll är 118 samt 11 hyreslokaler på adresserna Falugatan 16 och 18, Hedemoratäppan 1 och 2, Rödabergsgatan 2 och 4 samt Rödabergsbrinken 10, 12, 14 och 16. Stammarna byttes 1985-1993. Alla elsigare har bytts 2007 (3-fas). Föreningen har ett fördelaktigt kollektivt elavtal med individuell mätning för varje lägenhet. Föreningen har planer på att sälja ut vissa av lokalerna samt vindarna. Juridisk person godkänns ej som medlem. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.humleboet.com

Förening: Brf Humleboet 17

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Fantastiskt läge i idylliska Röda Bergen i Vasastans kanske vackraste kvarter.
Lugnt, tyst och fridfullt, men inte långt ifrån pulsen vid S:t Eriksplan samt Odenplan. Med gångavstånd nås allt från Vasastans rika utbud av trevliga restauranger, mysiga caféer, butiker, affärer m.m till nödvändig service såsom banker, mataffärer och de utmärkta kommunikationerna i form av tunnelbana, flertalet innerstadsbussar, flygbussen samt pendeltåg. Boendeparkering för bil finns på gatan samt på alla närliggande gator. Det är även kort avstånd till rekreations- och naturområdena kring Vasaparken, Hagaparken, Brunnsviken samt Karlbergskanalen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.