Vasastan

Atlasgatan 11

Trivsamt planerad med bevarad äldre charm. Vacker fastighet i populära kvarter. Lågt belånad Brf!

Adress

Atlasgatan 11

Rum

1,5

Slutpris

2 700 000 kr

Avgift

1 539 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Välkomna till underbara Atlasområdet och en vacker fastighet från 1928. Lägenheten är mycket trivsamt planerad med sällskapsvänliga ytor och mycket goda förvaringsmöjligheter. Stort vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och kök med matplats. Fint badrum och möblerbar inre hall. Lägenheten har den äldre charmen bevarad med bl.a. trägolv, takstuckatur, takrosett, spegeldörrar och serveringsskåp i original. Stora fönster med djupa nischer och generös takhöjd. Lägenheten är belägen på entréplan med högt läge mot föreningens lummiga och trivsamma innergård. I fastigheten finns trevliga gemensamma vädringsbalkonger. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Två inbyggda garderober samt ett överskåp. Platsbyggd bokhylla vid taket. Inre hall med plats för skrivbord, bokhyllor, garderob eller byrå om så önskas.

– Härligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och säng. Fönster med djupa nischer, takstuckatur, takrosett, fiskbensparkett och vita väggar.

– Charmigt och arbetsvänligt kök med matplats. Bra förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt, serveringsskåp i original samt skafferi. Köket är utrustat med kyl, frys, gasspis/ugn, fläkt och mikrovågsugn. Två fönster med djupa nischer, trägolv och vita väggar.

– Rymligt badrum utrustat med handdukstork, dusch, handfat och wc. Spotlightbelysning.

Boarea 43 kvm enligt bifogat mätbevis, enligt brf 39 kvm.

Pris: 2 570 000 kr

Månadsavgift: 1 539 kr

Andel i föreningen: 3,56300 %

Byggår: 1928

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns vindsförråd, cykelrum, tvättstuga i källaren utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Föreningen har även en trivsam innergård med sommarmöblering och grill.

Lägenhetsnummer: 1004

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 122 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Tendern 8 registrerades 1985 och består av 18 bostadsrättslägenheter. Fastigheten bebyggdes 1928. Arkitekter Höög & Morssing var byggherrar och byggmästare var Sahlén. Fastigheten består av ett flerbostadshus i 6 våningar. Stambyte genomfördes 1994 och stamspolning 2008. Juridisk person accepteras ej som medlem. Föreningen, som är mycket välskött och stabil, utreder för närvarande om dom eventuellt ska höja avgifterna för att täcka de rörliga kostnaderna, oklart hur mycket men troligen mellan 0-10% enligt föreningen (20130821). Inga större renoveringar är inplanerade för närvarande. Föreningen har en gemensam höst och vårstädning. Medlemmarna utför själva trappstädning efter schema 2-3 ggr/år och medlem. Energiprestanda 122 kWh/m² och år. Familjär förening med god stämning! Mer information finns i bifogad årsredovisning 2012.

Förening: Brf Tendern 8

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Härligt läge i populära Atlasområdet även kallat Lilla Paris. Huset är beläget några stenkast från pulsen kring Rörstrandsgatan med restauranger och kaffebarer. Nära till Vasaparken med caféer, minigolf och fotbollsplan. Vill du motionera eller promenera rekommenderas Karlbergs slottspark, cirka tio minuters promenad bort. På andra sidan S:t Eriksbron finns Västermalmsgallerian och hjärtat av Kungsholmen kring Fridhemsplan. I andra riktningen når du Odenplan och dess utbud av shopping, uteserveringar och restauranger. Mycket goda kommunikationer med flertalet innerstadsbussar, bl.a. nr 3 och 4, samt T-banans gröna linje. Dessutom avgår Flygbussarna från Torsgatan samt pendeltågen från Karlbergs station.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.