Vasastan

Hälsingegatan 35, 4 tr.

Klassiskt 20-tal med högt till tak, spröjsade fönster och furugolv.

Adress

Hälsingegatan 35, 4 tr.

Rum

1,5

Slutpris

2 030 000 kr

Avgift

1 884 kr/mån

Boyta

42 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 42 ljusa och välplanerade kvm i bra skick! Högt läge, generösa ljusinsläpp via spröjsade fönster, härlig takhöjd, fina furugolv samt vita snickerier och spegeldörrar. Välkomnande hall, härligt kök med plats för fyra och fräscht badrum samt stort, ljust och lättmöblerat vardagsrum.

Välskött fastighet och förening med god ekonomi och låga avgifter!

Möjligheternas lägenhet där man med små medel enkelt kan bygga om lägenheten till 2 r o k.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Furugolv och klädkammare.

– Underbart vardagsrum med furugolv, generöst ljusinsläpp och klädkammare.

– Rymligt kök med matplats för 4 personer. Kyl, frys samt gasspis med fläkt. Snyggt serveringsskåp i original, gott om förvaring samt bra arbetsytor. Furugolv.

– Fräscht, helkaklat badrum med wc, handfat, handdukstork och dusch. Klinker på golv.

Pris: 1 675 000 kr

Månadsavgift: 1 884 kr

Andel i föreningen: 3,60419 %

Byggår: 1926

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns bastu, cykelförråd, förråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

Lägenhetsnummer: 27

Hiss: Nej

Våning: 4

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: Gott om parkering på gatan med snedställda bilar. För ansökan om boendeparkering, kontakta Gatu- och Fastighetskontoret, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen HSB Valand 10 Hälsingegatan 33-35. Det finns 30 bostadsrätter och två stycken lokaler som hyrs ut som kontor. Fastigheten förvärvades 1924. Avgifterna har varit oförändrade sedan 1996 då man gjorde en höjning som följd utav bytet av vattenstammarna.

Förening: Brf Valand 10

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredbandsbolaget. Fiber indraget till lägenheten.

I kvarteret finns förutom frisör och skönhetsvård även Restaurang Sangria och Ciao Ciao med mysiga uteserveringar sommartid. Förutom dessa vimlar närområdet av restauranger av olika sort, kaffebarer och caféer. Även matvarubutiker finns det gott om i området, bl.a Prisxtra vid Norra Stationsgatan.

För den aktive finns härliga promenadstråk och joggingmöjligheter i Hagaparken och vid Brunnsviken. Kort promenad till Vasaparken med picknick möjligheter, boulebana, cafeér och konstgräsplan (isbana vintertid).

Närhet till såväl Odenplan och Odengatan som Sankt Eriksplan med bl.a. Rörstrandsgatans trevliga restauranger, cafeér och shopping. På andra sidan Sankt Eriksbron, en kort promenad bort, är Fridhemsplan och Västermalmsgallerian belägen.

Goda kommunikationer i form av flertalet innerstadsbussar samt T-bana (Sankt Eriksplan/Odenplan). Det är även bara en kort promenad till Karlbergs pendeltågstation och flygbussarna.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.