Vasastan

Bråvallagatan 3, 4 tr

Högt läge med stor balkong. Drömläge i attraktiva Birkastan!

Adress

Bråvallagatan 3, 4 tr

Rum

1,5

Slutpris

2 500 000 kr

Avgift

2 696 kr/mån

Boyta

41 kvmOm bostaden

Välkomna till denna fantastiskt fina lägenhet attraktivt belägen på vackra Bråvallagatan! Det höga läget i huset i kombination med det stora fönsterpartiet och balkongen ger hela bostaden ett fantastiskt ljus, charm och rymd. Lägenheten är ytterst välplanerad och passar såväl singel som par. Stilrent och fräscht kök med matplats för flera. Underbart vardagsrum med en praktiskt avskiljd sovalkov med plats för dubbelsäng. Stor, härlig balkong där himlen är närmsta granne! Balkongen är perfekt belägen från vardagsrummet i västerläge. Gott om förvaringsutrymmen. Samtliga lägenhetens fönster vetter mot innergården vilket ger ett lugnt och tyst boende med allt det härliga Birkastan har att erbjuda alldeles runt knuten! Stabil förening som nyligen sänkt avgifterna med 10%.

– Välkomnande hall med en garderob med överskåp och en rymlig inbyggd klädkammare. Oljad fiskbensparkett och vita väggar.

– Stort, charmigt och sällskapsvänligt vardagsrum med utgång till balkongen. Här finns gott om plats för önskad möblering. Praktisk avskiljd sovalkov med plats för dubbelsäng och sängbord 2,40*2,20 meter. Vacker oljad fiskbensparkett och vita väggar.

– Stilrent och mycket fint kök som tack vare det höga läget och stora fönstret fullkomligt flödar av ljus. Köket renoverades 2005. Matplats för 4-6 personer. Köket är utrustat med diskmaskin, gasspis/ugn, kyl/frys och kolfilterfläkt. Generösa arbetsytor med bänkskiva i massiv ek med vackra glasplattor ovan. Bra förvaringsutrymmen med vita köksluckor ända upp till tak. Dimmerbelysning. Vitmålade trägolv och vita väggar.

– Rymligt helkaklat badrum utrustat med golvvärme, badkar, dusch, handdukstork, hadfat, skåp och wc. Spotlights med dimmer. Renoverat 2002.

– Fantastisk balkong i väster, med endast himlen ovan! Gott om plats för bord, stolar och blomster (balkongens storlek är 3*1,35 meter). Trätrall. Balkongen vetter mot den lugna och tysta innergården.

Pris: 1 800 000 kr

Månadsavgift: 2 696 kr

Andel i föreningen: 3,90000 %

Byggår: 1927

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns en gemensam tvättstuga samt en trevlig innergård med grill och sommarmöblemang.

Lägenhetsnummer: 1405

Hiss: Ja

Våning: 4

Allmänt om föreningen: Brf Stengodset 6 förvärvade fastigheten 1978 och är en äkta bostadsrättsförening. Marken innehas med äganderätt. Föreningen består av 29 lägenheter, total bostadsyta är 1 094 kvm.
Välskött fastighet och förening med god ekonomi. Avgifterna sänktes 1/1 2017 med 5 %.

Föreningen har en fin, lummig och välskött innergård med grill och en stor sittgrupp. Föreningen har även vädringsbalkonger att nyttja om man vill.
Den gemensamma tvättstugan ligger i källaren och är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Lägenheten disponerar ett vindsförråd.
Besök gärna föreningens hemsida: www.stengodset6.se

Utförda renoveringar:
2015: Tätning av dörrar till vädringsbalkonger och fönster till källaren. Renovering av staket. Ljussensorer i trapphus och källare. Fastighetsnät, bredband. Byte av hiss.
2013 Stamspolning i samtliga lägenheter.
2010 Byte av elservis.
2007 Ommålning av fönster insida.
2002 V/A stammar bytta.
1999 Värmeväxlare byttes.
1998 Byte av tak.
1998 Renovering av entré.
1998 Byte av stammar i smålägenheterna.
1983 Renovering av fasaden

Föreningen planerar att renovera elstigarna i fastigheten inom de närmaste åren.

Förening: Brf Stengodset 6

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele2.

Synnerligen eftersökt läge i Birkastan precis intill Rörstrandsgatan med mysiga caféer, trevliga restauranger, trendiga butiker, matvaruaffärer och all annan service i området. Stockholms glasshus, Två, Mellqvist kaffebar, Xoko, Raw och Paus är några av Birkastans höjdare och nås inom två minuters promenad.

Vasaparken med café och minigolf, lekpark, fotbollsplaner och isbana vintertid är inte långt borta. Inte heller Fridhemsplan och Västermalmsgallerian. Karlbergs slott, beläget vid kanalen, är en annan plats för bad och picknick. För den aktive finns motionsspår och hinderbana i slottsparken.

Goda kommunikationer med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar (bl.a. 3, 4 och 47), pendeltåg vid Karlbergs station samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.