Vasastan

Upplandsgatan 19 A

Studiopärla med drömläge vid Tegnérlunden, bäst i klassen!

Adress

Upplandsgatan 19 A

Rum

1,5

Slutpris

2 280 000 kr

Avgift

3 060 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Exklusiv studiolägenhet med hög standard och känslan av det lilla extra, två etage med generösa sällskapsytor. Vardagsrumsdelen har hela 4 meter i takhöjd och köksdelen 3,2 meter. I vardagsrummet (under köksdelen) finns specialgjord lösning för säng eller förvaringsutrymme (2 m djup, 1,8 m bred). Lägenheten har genomgående inbyggda spotlights, totalt 32 st (!), ekparkett, ljusmålade väggar och två panoramafönster med djupa fönsternischer mot vacker, harmonisk innergård.

Unika detaljer, genomtänkta, optimala lösningar och stor uteplats/terrass om 9 kvm med bästa solläge i väst. Populära kvarter vid Tegnérlunden, mitt i city med affärs- och nattlivet runt hörnet.

– Välkomnande hall med två garderober och plats för skohylla och ytterkläder.

– Snyggt och stilrent kök med vita luckor och köksbänk i tidlös ek, integrerad mosaik, kyl/frys, keramikhäll, inbyggnadsugn (varmluft), fläkt, diskmaskin och mikro. Samtliga vitvaror i rostfritt. I köket finns stor matplats för ca 10 personer. Från köksdelen nås den stora uteplatsen på 9 kvm. I anslutning till köket finns även rymlig klädkammare.

– Några trappsteg ned från köksdelen ligger vardagsrummet med hela 4 meter i takhöjd. Njutbar fondvägg i limegrönt. Känslan av rymd utöver det vanliga. Perfekt för sköna dagar i hemmet och med optimalt ljusinsläpp från det stora panoramafönstret i väst. Plats för säng eller förvaring i specialbyggd lösning.

– Toppfräscht badrum med sjöstensgolv med värme, badkar, handfat med kommod, kaklade väggar och utsökta detaljer.

Pris: 1 750 000 kr

Månadsavgift: 3 060 kr

Andel i föreningen: 0,81079 %

Byggår: 1887 (2005)

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och två tvättstugor. Fin gemensam innergård med planteringar och uteplatser.

Lägenhetsnummer: 1205-

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 5.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. För info, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 72 lägenheter och 12 affärslokaler.Kök och badrumstammar byttes 1992. Elstigar och ventilationstrummor är renoverade mellan 2000-2005. Under senare tid har följande hänt i fastigheten:
-Man har rustat upp trapphusen på Upplandsgatan 17 A,B och C.
-Byggandet av hissen i Upplandsgatan 17A har slutförts och godkänts av byggnadsnämnden. -Utrymningsvägar via tak och balkonger på Upplandsgatan 17 B och C har slutförts. -En gammal gasservisledning har förnyats med reliningteknik. -Föreningen har rustat upp utrymda lokaler så att värmeisoleringen har förbättrats.

Förening: Facklan 7

TV: Ansluten till kabelnät via ComHem.

Internet: Bredband via ComHem.

Sammanställning: 9 kvm terrass i västerläge.

Attraktivt och utsökt läge i Vasastan invid Tegnérlunden med absolut närhet till city och Odenplan med ett komplett utbud av butiker, resturanger och all annan tänkbar service.

Utmärkta kommunikationer med tunnelbana och buss från Odenplan och pendel- och fjärrtåg från T-Centralen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.