Vasastan

Valhallavägen 10, 6 tr. Högt upp mot innergården!

Högt upp i huset med alla fönster mot innergården. Välskött Brf, låg avgift och perfekt planlösning!

Adress

Valhallavägen 10, 6 tr. Högt upp mot innergården!

Rum

1,5

Slutpris

2 180 000 kr

Avgift

926 kr/mån

Boyta

36 kvmOm bostaden

Högt upp i huset med alla fönster mot föreningens trivsamma innergård finns detta underbara boende. Lägenheten är ytterst välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket ger generösa sällskapsvänliga ytor. Fräscht och funktionellt kök, avskiljd sovalkov samt badrum med badkar. Bra förvaringsutrymmen med bl.a en härlig walk-in closet. De stora fönsterna i kombination med det höga läget i huset ger hela bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Denna lägenhet passar såväl singeln som paret. Här bor du tyst och lugnt med allt det city har att erbjuda precis runt husknuten. Lägenheten kan även nås via ingång på Birger Jarlsgatan 120. Populär och välskött förening med låga avgifter. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter och garderob.

– Öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket. Gott om plats för önskad möblering och matbord. Suverän avskiljd sovalkov samt en rymlig walk-in closet.

– Väldisponerat och trivsamt Kök med bra förvaringsutrymmen. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, ugn och kolfilterfläkt.

– Generöst badrum med badkar, handfat, skåp och wc.

– Lägenhetens alla fönster vetter mot den fridfulla innergården.

Pris: 1 675 000 kr

Månadsavgift: 926 kr

Andel i föreningen: 0,56810 %

Byggår: 1970

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns 2 gemensamma tvättstugor i huset, cykel/barnvagnsrum, 60 garageplatser (separat kö) och en stor, fin och grönskande innergård med sommarmöblering och grill.

Lägenhetsnummer: 97

Hiss: Ja

Våning: 6

Allmänt om föreningen: Brf Beckasinen Nr 5 är en populär och välskött förening med 102 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 4 lokaler med affärsdrivande verksamhet (bl.a bensinmacken Statoil). Föreningens fastigheter är belägna både mot Valhallavägen och Birger Jarlsgatan och mellan husen finns en stor, grön gård som är en av Stockholms största. Föreningen har goda hyresintäkter och bra ekonomi och har de senaste åren sänkt avgifterna succesivt och den 1 juli 2010 sänktes avgiften med ytterligare 10%. 2009 hade man 2 avgiftsfria månader för medlemmarna! Föreningen har påbörjat diskussioner kring balkonger och har tillsatt en balkonggrupp, inget är dock beslutat ännu. Stammarna spolades 2006. Det finns ett gemensamt el-abonnemang där varje lägenhet har mätare och betalar för den direkta elförbrukningen (kostnadseffektivitet). Juridisk person accepteras ej som köpare.

Förening: Brf Beckasinen Nr 5

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Attraktivt innerstadsläge med närhet till allt man kan önska sig! I direkt närhet finns KTH och Handelshögskolan. Här har du kort promenadavstånd till grönområden som Humlegården, Lilljansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city, Odenplan och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området finns bra utbud av mataffärer, butiker, apotek, gym, trevliga caféer och mysiga restauranger. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, T-bana (Tekniska högskolan) och Roslagsbanan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.