Vasastan

Gävlegatan 7, 4 tr. Högst upp!

Högst upp, härligt skick och den äldre charmen väl bevarad. Optimal planlösning och välskött Brf!

Adress

Gävlegatan 7, 4 tr. Högst upp!

Rum

1,5

Slutpris

2 565 000 kr

Avgift

1 558 kr/mån

Boyta

36,5 kvmOm bostaden

Välkommen till de idylliska kvarteren i Röda Bergen, en mysig ”småstad” i staden med närhet till allt trevligt Vasastan erbjuder. Vackert bevarat 20-tal möter stilsäker och modern design i denna, en av föreningens finaste 1:or. Lägenheten har ett fantastiskt högt sydvästläge med makalöst ljusinsläpp och härlig fri utsikt över Hedemoratäppan och Röda Bergens takåsar. Bostaden är utmärkt disponerad med rymligt vardagsrum, kök i snygg och tidlös design, badrum med golvvärme, avskiljd sovalkov och god förvaring. Det höga läget i kombination med den genorösa takhöjden ger hela bostaden ljus, rymd och härlig charm. Vackra spröjsade fönster med djupa nischer, genomgående trägolv, spegeldörr och köksskåp i original. Välkomna på visning!

– Entré med klädhängare och hatthylla. Trägolv och vita väggar.

– Underbart vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Stort vackert spröjsat fönster med djupa nischer och utsikt mot Hedemoratäppan och Röda Bergen. Rymlig garderob med skjutdörrar. Trägolv, generös takhöjd och vita väggar. Avskiljd sovalkov med plats för 1.20 meter bred säng.

– Väldisponerat och charmigt kök med matplats. Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen samt köksskåp i original. Köket är utrustat med gasspis, ugn, kyl, frys och fläkt. Trägolv och fönster med djupa nischer.

– Badrum med golvvärme, dusch, handfat, handdukstork, spegel och wc.

Pris: 2 350 000 kr

Månadsavgift: 1 558 kr

Andel i föreningen: 0,85438 %

Byggår: 1926

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och vindsförråd, 2 gemensamma tvättstugor med torkrum, grovsoprum samt cykelförråd. Fin gemensam innergård mot Hedemoratäppan.

Lägenhetsnummer: 89

Hiss: Nej

Våning: 4

Allmänt om föreningen: Brf Nya Humleboet bildades 1925 och består av 99 lägenheter och och 2 lokaler på Gävlegatan 3-11. 1994-95 drogs all el om och V/A stammar byttes. Köparen/na måste bli medlem i HSB. För närvarande har föreningen inte beslutat om några avgiftsändringar eller större reparationer. Juridisk person accepteras ej som köpare. Delat ägande förälder/barn är ok (tex 90%-10%). Välskött och populär förening med god ekonomi.

Förening: HSB Brf Nya Humleboet i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Leverantör: Bredbandsbolaget.

Välkommen till härliga Vasastan och klassiska 20-talskvarter vid Röda Bergen. Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till både Odenplan och S:t Eriksplan med all tänkbar och nödvändig service. Även det rika utbudet av trevliga restauranger och trendiga butiker i Birkastan med Rörstrandsgatans gatustråk är tilltalande. Förutom dessa så vimlar närområdet av mysiga caféer och kaffebarer. På andra sidan Sankt Eriksbron, en kort promenad bort, är Fridhemsplan och den moderna Västermalmsgallerian belägen. Kommunikationerna är goda i form av T-bana (Odenplan alternativt S:t Eriksplan), flygbussen, pendeltåg (Karlberg) samt flertalet innerstadsbussar. Med kort promenad nås matbutiken Prisextra vid Norra Stationsgatan. För den aktive finns härliga promenadstråk och joggingmöjligheter i Hagaparken och vid Brunnsviken. Kort promenad till Vasaparken med picknick möjligheter, boulebana, cafeér och konstgräsplan (isbana vintertid).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.