Södermalm

Stigbergsgatan 32 B, 5 tr. Högst upp!

Sällan till salu! Högst upp, två balkonger, oslagbar utsikt, öppen spis och drömläge på Södermalm.

Adress

Stigbergsgatan 32 B, 5 tr. Högst upp!

Rum

1,5

Slutpris

3 510 000 kr

Avgift

2 175 kr/mån

Boyta

47 kvmOm bostaden

Välkomna till en unik lägenhet högst upp i huset med två balkonger, milsvid utsikt över Stockholm och sol hela dagen. Här njuter du även av en fungerande öppen spis, trägolv, och fina spegeldörrar. Det höga läget i huset i kombination med den generösa takhöjden och genomgående planlösningen ger hela lägenheten ljus, rymd och härlig charm. Stort sällskapsvänligt vardagsrum, kök med matplats och möblerbar innerhall. Badrum med badkar och goda förvaringsmöjligheter. Välskött och populär förening med bl.a två takterrasser med fantastisk utsikt och innergård. Här bor du tyst och lugnt på en av Stockholms mest attraktiva adresser med direkt närhet till vackra Fjällgatan och allt annat Södermalm har att erbjuda rumt husknuten. Välskött och populär förening som haft oförändrade avgifter de senaste 18 åren. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter med klädhängare och hatthylla. Lägenheten har även två inbyggda klädkammare. Fiskbensparkett och vita väggar.

– Mycket charmig och trivsam möblerbar inre hall med en fungerande öppen spis. Fiskbensparkett och vita väggar.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med utgång till balkongen från vackra pardörrar. Gott om plats för önskad möblering. skjutdörrar ger möjlighet att avdela vardagsrummet från den inre hallen. Fiskbensparkett och vita väggar.

– Kök med matplats och utgång till ytterligare en balkong via pardörrar. Köket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt samt kyl och frys. Stengolv samt parkettgolv. Enligt säljaren finns trägolv i original under.

– Rymligt badrum utrustat med badkar, dusch, handdukstork, handfat och wc.

– Lägenheten har två balkonger. Den större balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder en oslagbar utsikt över Stockholm. Sol på balkongen från morgon till cirka kl. 20-tiden (sommartid) enligt säljaren. Balkong 2 nås från köket och har sol från cirka kl. 20-tiden (sommartid) till solnedgång. Bägge balkongerna har plats för bord, stolar och blomster. Här trivs man!

Pris: 3 400 000 kr

Månadsavgift: 2 175 kr

Andel i föreningen: 0,75848 %

Byggår: 1930

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett vindsförråd. Föreningen har 2 genemsamma takterrasser med fantastisk utsikt över Stockholm, trevlig innergård med sommarmöblering, stor och fräsch tvättstuga (renoverad 2003), cykelrum, gemensamhetslokal och sopsorteringsrum.

Lägenhetsnummer: 352 (1402).

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 5.

Energiförbrukning: 169 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Stammen 23 registrerades 1985 och förvärvade fastigheten 1996. Föreningen består av 87 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Rör och elstambyte 1997, fönsterrenovering 2006-2007. Föreningen är nu inne på sitt 18 verksamhetsår utan förändrade månadsavgifter. Juridisk person godkänns ej som köpare. Delat ägande är ok. Energiprestande: 169 kWh/m² och år. Mycket välskött och populär förening. Mer info finns på föreningens hemsida www.stammen23.se.

Förening: Brf Stammen 23

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband.

Här på Stigbergsgatan bor du på ett förstklassigt läge på vackra Stigberget precis intill Fjällgatan och dess underbara utsikt över Stockholm. Tyst, lugnt och fridfullt med direkt närhet till allt det stan har att erbjuda. Här finns ett rikt utbud av restaurang-, café- och kulturliv med ett stenkast till pittoreska Nytorget och Nytorgsparken, Vita Bergsparken, lummiga Lilla Blecktornsparken, Vintertullsparken, Sofia och Katarina kyrka, Hammarbykanalen med dess båtliv samt Medborgarplatsen och Götgatan med Götgatsbackens krogtäta gågata. Ovanför Medborgarplatsen och Götgatsbacken ligger Mosebacken torg med Mosebackes uteservering. Utsikten härifrån slår det mesta!
Invid Medborgarplatsen finns även populära gallerian Skrapan och vid Skanstull finns Ringens Centrum med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker och diverse andra butiker, restauranger, post, bank m.m.
Vid Slussen, Medborgarplatsen och Skanstull är kommunikationerna utmärkta med flertalet tunnelbanelinjer, bussar samt pendeltåg.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.