Södermalm

Katarina Bangata 62, 1 tr

Underbar lägenhet i populära SoFo. Stor och solig balkong, bra skick och perfekt planlösning.

Adress

Katarina Bangata 62, 1 tr

Rum

1,5

Slutpris

2 260 000 kr

Avgift

1 995 kr/mån

Boyta

37 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 37 ljusa och välplanerade kvm i bra skick! Härlig takhöjd, generösa ljusinsläpp, fina furugolv och vita snickerier. Välkomnande hall, lättmöblerat vardagsrum med smart sovalkov och utgång till balkong, utmärkt kök med matplats samt gott om skåp och bra arbetsytor. Fräscht, helkaklat badrum med dusch. Läget är det bästa med bekvämt gångavstånd till nöje och grönområden. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med furugolv och plats för ytterkläder.

– Rymligt kök med matplats för 4-6 personer. Kyl/frys, spis med fläkt samt bra arbetsytor. Furugolv.

– Helkaklat badrum med klinker på golv. Dusch, handfat och wc.

– Vardagsrum med sovalkov, furugolv och stort ljusinsläpp med utgång till balkong.

– Balkong mot innergården med trall. Soligt söderläge!

Pris: 1 850 000 kr

Månadsavgift: 1 995 kr

Byggår: 1928

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 4150

Hiss: Ja

Våning: 1

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Föreningen upplåter 151 lägenheter med bostadsrätt och 21 lägenheter med hyresrätt (2010-12-31) samt fem affärslokaler. Föreningen har sänkt avgiften 2010 och 2011 samt planerar att sänka ytterligare under 2012, inget beslut taget ännu. Välskött fastighet med de stora renoveringarna gjorda, se bifogat infoblad.

Förening: Räfsan 4, 5 och 6

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit 100 mbit.

Sammanställning: Balkong, läge söder.

Mycket eftersökt och populärt läge på Södermalm med promenadavstånd till i princip allt vad du kan önska. Här erbjuds ett rikt utbud av restaurang-, bar-, café- och kulturliv med ett stenkast till pittoreska Nytorget och Nytorgsparken samt underbara Vita Bergen. Det kryllar av personliga designbutiker, antikhandlare och second hand-affärer. Utmärkta kommunikationer med flertalet innerstadsbussar samt tunnelbana från Skanstull eller Medborgarplatsen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.