Södermalm

Kocksgatan 36, 4 tr

Snygg design och toppskick i optimal "mini-tvåa" med högt, ljust läge, vy mot takåsar och ljuvlig känsla! Drömläge på Södermalm!

Adress

Kocksgatan 36, 4 tr

Rum

1,5

Slutpris

3 000 000 kr

Avgift

1 809 kr/mån

Boyta

37 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 37 kvm som nyligen renoverats till toppskick och klokt byggts om till en maximalt yteffektiv ”mini-2:a”. Lägenhetens optimala planlösning motsvarar väl lägenheter på såväl 40 som 45 kvm. Här finns ett stilfullt kök i högblankt vitt med komplett maskinell utrustning samt ljuvlig matplats för 4-5 personer vid burspråksfönster. Fönstret är högt beläget och ger rikligt ljusinsläpp och fri vy mot himmel och takåsar. Bra vardagsrum med plats för soffa och TV-möbel. Smart, platsbyggd sovrumsdel/alkov med plats för säng om 140 cm och god förvaring i dubbelgarderob. Hall med plats för ytterkläder och förvaring i platsbyggda garderober. Fräscht helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin.

Det klyschiga uttrycket ”Läget, läget och åter läget” har sällan passat bättre för att beskriva detta toppläge på Södermalm. Här bor du invid Nytorget, Vita Bergsparken etc.

– Hall med plats att hänga ytterkläder och smart förvaring i tre garderober.

– Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv, duschplats, toalett, handdukstork, handfat, badrumsskåp, tvättmaskin och infällda spotlights i tak.

– Nytt kök från 2011 i stilrent högblankt vitt med god förvaring i skåp och draglådor. Köksutrustning bestående av integrerad kyl och frys, induktionshäll och separat varmluftsugn samt fläkt. Bra arbetsytor med kakel på vägg ovan. Köket har urmysig matplats för 4 personer vid burspråksfönster i högt läge med vy mot takåsar.

– Vardagsrum med plats för soffa och TV-möbel. Vitmålade väggar. Stort fönsterparti.

– Smart sovrumsdel/alkov med plats för säng om 140 cm. I sovrumsdelen finns två garderober med tillhörande överskåp.

Pris: 2 490 000 kr

Månadsavgift: 1 809 kr

Andel i föreningen: 2,32530 %

Byggår: 1942

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten finns ett källar- och ett vindsförråd. I fastigheten finns cykelförråd och tvättstuga med två tvättmaskiner (installerade 2006-2007), torktumlare och ett torkrum.

Renoveringar: V/A-stammar bytta 2000-2001 och elstigar 1996. Omläggning av tak 2002. Fönster, fasad och balkonger samt altaner (våning 6) 2012-2013. Trapphus innan år 2000. Installation av säkerhetsdörrar 2008. Nyinstallation av hiss 2004-2005. Tvättstugan 2009. Föreningen följer i övrigt sin underhållsplan och nästa stora renovering ligger långt fram i tiden. Underhållsplanen upprättades 2007 och sträcker sig fram till 2037.

Lägenhetsnummer: 27 (1405)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 6.

Parkering/Bilplats: I föreningen finns p-platser för 900:-/mån. Till dessa platser är det separat kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatan och möjlighet till garage i området.

Allmänt om föreningen: Bostadrättsföreningen Åsöparken består av 41 lägenheter och 4 lokaler. Byggnades totalyta är 1.969 kvm, varav 1.631 kvm är bostadsyta och 338 kvm är lokalyta. Inför föreningens årsstämman i maj diskuteras en avgiftshöjning om 10-15 %.

Förening: Brf Åsöparken

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-TV via ComHem.

Internet: Bredband via ComHem.

Här på Kocksgatan bor man med ett förstklassigt läge på Södermalm. Här har ni direkt närhet till all nödvändig service man kan önska sig. Förutom alla charmiga småbutiker finns även en mängd mysiga caféer, trevliga restauranger, mataffärer, boutiger etc så finns flera trivsamma parker såsom Nytorget och Nytorgsparken, Vita Bergsparken, lummiga Lilla Blecktornsparken, Vintertullsparken, Sofia och Katarina kyrka, Hammarbykanalen med dess båtliv samt Medborgarplatsen och Götgatan med Götgatsbackens krogtäta gågata. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanestationen Slussen, Medborgarplatsen och Skanstull. Det finns också ett stort antal innerstadsbussar samt pendeltåg vid Södra Station.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.