Östermalm

Riddargatan 70, 4 tr.

Drömboende med fantastisk balkong och suveränt läge!

Adress

Riddargatan 70, 4 tr.

Rum

1,5

Slutpris

2 730 000 kr

Avgift

630 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Vackert sekelskifte om 40 välplanerade kvm i mycket bra skick. Högt läge i vackert gårdshus med fin stadsvy över takåsarna. Välbevarade tidstypiska detaljer såsom generösa ljusinsläpp, slipade furugolv, fungerande kakelugn, högt till tak och snövita snickerier. Välkomnande hall, fantastiskt kök med matplats och härligt vardagsrum med en smart avdelad sovdel och walk in closet. Bäst i klassen.

– Välkomnande hall med inbyggd garderob med överskåp samt plats för avhängning. Furugolv. Dörr in till separat WC med handfat och kakel på vägg.

– Kök med matplats för fyra personer. God förvaring i såväl under- som överskåp med vita luckor. Kyl och frys från Electrolux. Bänkskiva ger bra arbetsyta, vita väggar, vitt kakel och ny gasspis. Stort fönster mot gården och balkongen.

– Vardagsrum med fungerande, vit kakelugn och utgång till stor, härlig balkong med utsikt över takåsarna. Furugolv, höga lister och takrosett är tidstypiska detaljer som tillsammans med ljusa väggar och fondtapeter skapar ett rum som måste upplevas. Smart avdelning av rummet med sovloft och walk in closet. Spegeldörrar och rejäl takhöjd på ca 3.20 meter.

Helkaklat badrum, mosaik på golv med värme. Handfat, dusch och handdukstork. Infällda spotlights i taket.

Pris: 1 950 000 kr

Månadsavgift: 630 kr

Andel i föreningen: 2,26000 %

Byggår: 1896

Uppvärmning: Direktverkande el

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns festlokal och liten tvättstuga. Till lägenheten hör ett källarförråd. Mysig och lugn innergård med utemöbler och cykelställ. Vildvinet på fasaden skapar en oas mellan fasaderna.

Renoveringar: Stammarna i lägenheten byttes 1989-90. Balkong byggdes 2002. Under 2004 såldes råvindarna.

Lägenhetsnummer: 17

Hiss: Nej

Våning: 4

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Parkering på gatan. För ansökan om boendeparkering, kontakta Gatu- och Fastighetskontoret, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Mycket solid förening som upplåter 15 lägenheter med bostadsrätt samt en lägenhet och två lokaler med hyresrätt.

Förening: Brf Sergeanten 4

TV: Ansluten till kabelnät via ComHem. För utbud och priser, www.comhem.se.

Internet: Bredband via ComHem, www.comhem.se.

Sammanställning: Balkong mot gården. Förmiddagssol.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge invid Strandvägen och alldeles nära Djurgårdsbron. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östermalmstorg med trevliga Saluhallen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.