Östermalm

Linnégatan 38 A, 1 tr, ö.g.

Underbart boende med högt i tak, trägolv och genomgående planlösning. Attraktivt läge och gemensam takterrass med fantastiskt utsikt!

Adress

Linnégatan 38 A, 1 tr, ö.g.

Rum

1,5

Slutpris

3 625 000 kr

Avgift

1 223 kr/mån

Boyta

39 kvmOm bostaden

Välkommen till Linnégatan 38 och detta förstklassiga och mycket attraktiva Östermalmsläge. Här bor du i hjärtat av stadsdelen med närhet till allt från de trendiga restaurangerna och Saluhallens delikatessdiskar till Stureplan och skärgårdsbåtarna nedanför Dramaten. Lägenheten är rofyllt belägen i gårdshuset med fönster mot Jungfrugatan samt föreningens innergård. Trevlig planlösning med stort sällskapsvänligt vardagsrum, kök med plats för matbord samt rymligt badrum. Bra förvaringsmöjligheter samt praktiskt sängloft med 1,60 meter bred säng. Den genomgående planlösningen i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden rymd och charm. Trägolv, spegeldörr, fönster med djupa nischer samt högt i tak. Föreningen har bl.a. en gemensam takterrass med fantastisk vy över Stockholm för medlemmarna att njuta av. Hiss finns i gathuset men inte i gårdshuset. Denna lägenhet passar såväl singeln som paret. Snabbt tillträde är möjligt. Välkomna på visning!

– Trevlig hall med bra avhängningsmöjligheter. Lägenheten har flera inbyggda garderober samt överskåp. Trägolv Praktiskt sängloft med 1,60 meter bred säng.

– Underbart vardagsrum med stort fönster med djupa nischer och cirka 3,25 meter i takhöjd. Gott om plats för önskad möblering samt matbord. Vardagsrummet vetter mot Jungfrugatan. Trägolv.

– Väldisponerat kök med plats för mindre matbord. Köket är utrustat med gasspis/ugn, kyl, frys samt kolfilterfläkt. Fönster med djupa nischer mot innergården samt trägolv.

– Rymligt badrum utrustat med dusch, infällbara duschväggar, handdukstork, handfat och wc. Spotlightbelysning.

Pris: 3 495 000 kr

Månadsavgift: 1 223 kr

Andel i föreningen: 1,85040 %

Byggår: 1910

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 01

Hiss: Nej

Beskrivning av hiss: Hiss finns i gathuset ej i gårdshuset

Energiförbrukning: 155 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Sjöhästen 25 består av 16 bostadsrättslägenheter samt 2 hyreslokaler och ett litet källarförråd som hyrs ut. Föreningen äger fastigheten Sjöhästen 25. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare. V/A-stammar i kök och badrum bytes successivt i samband med renovering av kök och badrum. Stammarna i denna lägenhet är inte bytta.

Gemensamhetsutrymmen:
Det finns ett vindsförråd i gathuset. Det finns en gemensam tvättstuga på vinden i gathuset utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt mangel, utrymme för cyklar, takterrass med bord och stolar och fantastisk utsikt över Stockholm, samt en gemensam innergård med sommarmöblering.

Förening: Brf Sjöhästen 25

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg för bredband om 215 kronor/månad.

Säljaren har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är ca 200:-/mån, gas ca 200:-/mån och hemförsäkringen ca 200:-/mån.

Månadsavgiften är 1223:- plus ett obligatoriskt tillägg om 215:- för bredband, total månadsavgift är 1438:-/månad. Lägenheten är i föreningens lägenhetsregister noterad som 1 r.o.k. om 40 kvm, enligt säljarens tidigare mätbevis SS021053 från 2009-02-13 är boarean 39 kvm.

Välkommen till Linnégatan 38 och detta utsökta läge på Östermalm. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östermalmstorg med trevliga Saluhallen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan köpet. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.