Östermalm

Gumshornsgatan 7, 4 tr

Vid Karlaplan! Toppskick, balkong i sydväst & suverän planlösning. Närmast himlen!

Adress

Gumshornsgatan 7, 4 tr

Rum

1,5

Slutpris

2 450 000 kr

Avgift

1 520 kr/mån

Boyta

37 kvmOm bostaden

Välkommen till Gumshornsgatan och detta fantastiska läge mellan Karlaplan och Djurgårdsbron. Här lever du i rofyllt läge vid föreningens stora stolthet, Gumshornsparken, som är en blomstrande parkidyll med fontän och trädgårdsmöbler.

På det högsta ordinarie våningsplanet med endast vindsvåning ovanför, finner ni denna drömbostad med ytor i toppskick, stilren inredningsdesign och sober färgsättning. Suverän planlösning där stor sovalkov om 180 cm bredd ger funktionen som en liten 2:a samt härlig, insynsfri och solig balkong i sydväst med utsikt mot himlen och takåsarna. Stilfullt kök i stram och tidlös dansk design, fräscht helkaklat badrum och härligt lättmöblerat vardagsrum. Det stora fönsterpartiet med utgång till balkongen gör att ljuset alltid känns närvarande!

Brf Gumshornet är mycket välskött och har garage i huset.

– Entréhall med vitoljat furugolv, plats för klädavhängning och dold förvaring i platsbyggda skåp längs vägg. Inre hallpassage med garderob och fiskbensparkett.

– Hallen integreras med kök i stilrent stram och tidlös dansk design med luckor och skåp i högblankt vitt, arbetsbänk i svart med glasskiva på väggen ovan. Här finns kylskåp, keramikhäll, fläkt och kombinerad varmlufts- och microvågsugn. Köket har vitoljat furugolv och infällda spotlights i tak och under väggskåp.

– Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv, badkar, toalett, handfat och badrumsskåp.

– Härligt, ljust och lättmöblerat vardagsrum med sober färgsättning på vägg och i tak, oljad fiskbenskparkett, smart sovalkov med garderob och plats för säng upp till 180 cm. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti som ger rikligt ljusinsläpp och utgång till den sydvästvända balkongen med vy mot himlen och takåsarna.

Pris: 1 850 000 kr

Månadsavgift: 1 520 kr

Andel i föreningen: 0,31846 %

Byggår: 1931

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, cykelförråd, grovsoprum och flera tvättstugor.

Renoveringar: Stambyte 1988-1991, elstigar 1988, balkonger 1988, trapphus 1998-1990, tak målades 2002, tvättstugor renoverades 2003 och fönster målades 2004. Föreningen kommer inom kort renovera trapphusen och installera nya säkerhetsdörrar samt porttelefon med LCD-skärmar i varje lägenhet.

Lägenhetsnummer: 99

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5 (4 trappor).

Parkering/Bilplats: Boendeparkering i området för mantalskrivna. Parkering sker bäst längs Narvaallén, Narvavägen eller Styrmansgatan. Föreningen har stort eget garage med platser som upplåts som dels bostadsrätt (kan enbart förvärvas av föreningens medlemmar) och dels går att hyra direkt ifrån föreningen för ca 2.500:-/mån. För den som önskar plats finns också goda möjligheter att hyra i 2:a hand. Totalt finns ca 80 platser i garaget. För mer information kring garaget, vänligen kontakta föreningens förvaltare JWN Fastighetsutveckling på 08 – 566 244 00.

Allmänt om föreningen: Brf Gumshornet förvärvade fastigheterna på Gumshornsgatan och Narvavägen 1985. Föreningen består av 199 lägenheter samt 14 lokaler fördelade på sju byggnader.

Välskötta Brf Gumshornet har god ekonomi och renoverade fastigheter.

Förening: Brf Gumshornet

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Härlig och soldränkt balkong i sydväst med vy mot himmel och takåsar.

Fantastiskt läge på Östermalm och synnerligen attraktiva kvarter invid Karlaplan. Här lever man i rofylld och lugn boendemiljö med bekvämt promenadavstånd till Djurgårdsbron och kungliga Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Vid Karlaplan finns all tänkbar och eftersökt service såsom ICA Karlaplan som är öppet till 23.00, Fältöversten med sina butiker, affärer, restauranger, apotek, systembolag m.m. samt T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med ytterligare några minuters promenadavstånd når man Östermalmstorg, Strandvägen, Dramaten samt Stureplan med allt från skärgårdsfärjor till rikligt nattliv.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.