Östermalm

Linnégatan 20, 4 tr

Drömläge invid Östermalmstorg! Balkong, suverän planlösning & toppskick. Perfekt liten tvåa!

Adress

Linnégatan 20, 4 tr

Rum

1,5

Slutpris

2 700 000 kr

Avgift

1 958 kr/mån

Boyta

36 kvmOm bostaden

Sällan har uttrycket ”läget, läget och läget….” passat bättre för att beskriva detta drömläge på Östermalm, mellan Humlegården och Östermalmstorg, endast ett stenkast från Stureplan. I högt läge, (4 tr upp hiss) ligger denna perfekt planerade och stilfulla funkispärla. Smarta funktionslösningar och balkong med morgonsol, ytor i mycket gott skick, vacker ekparkett bl a sätter trevlig prägel på den perfekta planlösningen. Snyggt badrum, hall med garderober, härligt vardagsrum med plats för soffa och matbord, utmärkt kök samt ett bra sovrum med plats för rejäl säng. Välskött fastighet och förening med god ekonomi.

– Välkomnande hall med plats för avhängning och bra förvaring i två garderober. Ekparkett.

– Fräscht, renoverat och helkaklat badrum. Badrummet har vitkaklade väggar och klinker på golv. Badkar, toalett, handfat och handdukstork.

– Härligt vardagsrum med plats för soffa, matbord och TV-möbel. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti med utgång till balkong, slipad ekparkett samt vitmålade väggar.

– Bra disponerat sovrum med plats för rejäl säng.

– Snyggt, utmärkt kök med bra arbetsytor och gott om skåp. Kyl/frys, microvågsugn samt spis med glaskeramikhäll och ugn. Diskmaskin. Skjutdörr i glas mot sovrummet.

Pris: 1 950 000 kr

Månadsavgift: 1 958 kr

Byggår: 1942

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, tvättstuga och vindsförråd.

Renoveringar: Följande renoveringar har gjorts i huset: Balkonger på 1980-talet, trapphuset renoverades på 1990-talet, taket omlagt 1994, hissen 1999, tvättstugan 2002, byte av V/A-stammar och elstigare 2001, avloppsstam i källaren 2007, innergården renoverades 2004, ny entréport installerades 2005. Föreningen planerar och tar in offerter för installation av nytt värmesystem samt fönsterrenovering.

Lägenhetsnummer: 412

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna samt externa garageplatser i området.

Allmänt om föreningen: Brf Brunfisken 17 består av en fastighet som uppfördes 1942 och är belägen i hörnet av Linnégatan och Majorsgatan i Stockholm. Fastigheten består av 58 lägenheter med bostadsrätt (2249 kvm) och fyra källarlokaler med hyresrätt (193 kvm). Föreningen äger marken.

För godkännande av ny medlem krävs signering av stadgar och ordningsregler samt en överlåtelseavgift som betalas av köparen, som för år 2022 är 4.830:-(10% av prisbasbeloppet) och en pantsättningsavgift om 1208:-(2,5% av prisbasbeloppet), och debiteras av förvaltaren.
Föreningen har en stabil ekonomi och inga avgiftsförändringar finns i dagsläget planerade/beslutade.

2018 Hisskorgen renoverades
2016 Renovering av fasad och balkonger samt målning av fönster
2014 Porttelefon och digitalt bokningssystem för tvättstuga
2013 Trapphuset renoverades och ny tvättmaskin sattes in.
2012 Kabel-Tv och internet Från Alltele
2010 Ny undercentral för fjärrvärme och ommålning av tak
2007 har vi även renoverat avloppsstammarna i källaren.
2005 sattes en ny snygg entréport in och under 2013 renoverades trapphuset med ny armatur som passar med tidsepoken målning av hela trapphuset. Genom dessa estetiska förändringar är vi övertygade om att hela fastighetens värde kommer att öka – och med den alla lägenheter.
2004 Fläktsystemet sågs över. Det är viktigt att poängtera att endast kolfilterfläktar får installeras då utblåsande fläktar stör hela husets fläktsystem. Innergården omasfalterades.
2001 Stambyte och byte av el-stigare
1999 Renovering av hiss och tvättstuga

Förening: Brf Brunfisken 17

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 58

Antal lokaler: 4

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: Comhem.

Sammanställning: Balkong med morgonsol.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge invid Östermalmstorg och Humlegården. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förrutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och restaurang ”Lisa På Torget”, når man på några minuter Strandvägen, Karlaplan och Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Utbudet av restauranger, caféer, mataffärer samt kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar) är gott.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.