Norrmalm / Vasastan

Regeringsgatan 70 C, ÖVERST

Underbar takterrass vid Stureplan med sol hela dagen och vacker utsikt över takåsarna!

Adress

Regeringsgatan 70 C, ÖVERST

Rum

1,5

Slutpris

3 250 000 kr

Avgift

2 490 kr/mån

Boyta

46 kvmOm bostaden

Möjlighet finns nu att förvärva ett unikt boende med bästa cityläge intill Stureplan, Kungsgatan och NK. Här bor du med himlen som närmsta granne, med lugnt, tyst och insynsskyddat läge. Fantastisk, privat takterrass om cirka 9,5 kvm i perfekt söderläge (sol från morgon till kväll) med utgång från köket och utsikt över takåsarna. Lägenheten är ytterst välplanerad och disponeras idag som en suverän tvåa med avskiljd sovrumsdel. Det höga läget i kombination med de stora fönsterpartierna ger hela lägenheten ljus, rymd och charm. Dessutom finns beviljat bygglov att bygga ut terrassen om cirka 7 kvm (detta handläggs av föreningen), samt beviljat bygglov att bygga takfönster från sovrumsdelen. Detta härliga boende passar perfekt för såväl singel som par. Hiss finns. Välkomna på visning!

– Hall med flera rymliga garderober och städskåp. Fönster med vidsträckt utsikt.

– Trivsamt och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Två stora fönster och rikligt ljusinsläpp.

– Väldisponerat kök med matplats. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, ugn och fläkt. Utgång till takterrassen.

– Avgränsad sovrumsdel med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Bygglov är beviljat för takfönster.

– Helkaklar badrum utrustat med badkar, dusch, handdukstork, handfat, spegel och wc.

– Underbar trädäckad takterrass med högt insynsskyddat läge om cirka 9.5 kvm. Perfekt söderläge med sol från morgon till kväll. Utsikt över stadens takåsar. Plats för bord, stolar och blomster. Dessutom finns beviljat bygglov för utbyggnad av takterrassen. Detta handläggs för alla berörda lägenheter av föreningen.

– Förutom Regeringsgatan 70C nås även lägenheten från Brunnsgatan 18.

Pris: 2 450 000 kr

Månadsavgift: 2 490 kr

Andel i föreningen: 0,65000 %

Byggår: 1982

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Stor innergård med lekplats, planteringar, bänkar och ett kastanjeträd. Det finns 2 tvättstugor med vardera 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och torkskåp på bottenvåningen i resp Ingång B och D. Särskilt utrymme i byggnad på gården för källsortering. Barnvagnsrum i källare. Cykelställ under tak samt särskilt låsbart cykelrum. Gemensamhetslokal med pentry och wc för privata arrangemang på bottenvåningen i Ingång C. Till lägenheten hör ett källarförråd med stålgaller.

Lägenhetsnummer: 61.

Hiss: Ja

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata. För garageplatser se: http://www.stockholm-parkering.se/objekt/hyrnara026.htm

Allmänt om föreningen: Brf Österbotten 32 omfattar adresserna Regeringsgatan 68-70 A-F, Brunnsgatan 10-20, David Bagares Gata 7-11. Ingång från Regeringsgatan 70 eller Brunnsgatan 18. I föreningen finns 119 lägenheter, varav 6 upplåts med hyresrätt. De kvarvarande hyresrätterna ses som dold tillgång för fortsatt framtida god föreningsekonomi. Det finns 7 lokaler, 3 av dem är upplåtna med hyresrätt till förskola, restaurang och gym. Resterande lokaler används av föreningen. En lokal kommer att renoveras under 2018 för att därefter hyras ut.
Föreningen köpte huset 2009 (tomträtt).

I föreningen ingår två tvättstugor. De ligger mittemot B-porten och D-porten. Gemensamhetslokalen vid C-porten bokas på bokningssidan i entimmespass fram till klockan 22. Det finns även två gästlägenheter i föreningen som går att hyra till en kostnad om 200 kr/natten (ett rum) och 400 kr/natten (tre rum). I B-porten i källaren har du efter bokning tillgång till en bastu med tillhörande relaxrum. Föreningen har även en grönskande innergård med grillmöjligheter, ett cykelförråd samt ett öppet cykelstall på gården. Till lägenheten hör ett källarförråd.
Fastigheten har kollektiv försäkring av bostadsrättstillägg.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: http://www.osterbotten32.se/

Renoveringar:
2014 installerades ett nyckellöst passersystem och nya entrédörrar in till föreningen innergård. Samma år sågs förskolans lekplats över och vissa åtgärder vidtogs. Föreningen har gjort en översyn och uppdatering på husets el.
2015 Säkerhetsdörrar installerades och byte av ventilationssystemet påbörjades. Fläktar sågs över.
2016 utfördes stamspolning av köks- och badrumsavlopp.

För mer information se årsredovisning.

Förening: Brf Österbotten 32

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Fastigheten är belägen med bästa cityläge endast ett stenkast från Stureplan, Kungsgatan, NK, Hötorget, Birger Jarlsgatan, Hamngatan och mycket mera. I direkt närhet finns en mängd välrenommerade restauranger, mysiga caféer, trendiga butiker, mataffärer samt all annan nödvändigt service. Hela stadens utbud är alltså inom promenadavstånd och söker man grönare områden har man förutom parken utanför även Tegnérlunden, Humlegården och Kungsträdgården på behagligt avstånd.

Kommunikationerna är mycket goda med T-bana från Hötorget, T-centralen, Rådmansgatan och Östermalmstorg beroende på destination. Närhet till Arlanda Express. Dessutom innerstadsbussar från city och Norrmalmstorg.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.