Norrmalm

Kammakargatan 64, 4 tr

VISNING INSTÄLLD! LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Kammakargatan 64, 4 tr

Rum

1,5

Slutpris

1 725 000 kr

Avgift

1 911 kr/mån

Boyta

25 kvmOm bostaden

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt god förvaring i anslutande garderob. Furugolv och väggar i vitt.

– Smart disponerat vardagsrum med plats för såväl matplats för fyra personer samt soffa. Parkettgolv och väggar i vitt.

– Trevligt kök med vita köksluckor och ljust kakel ovan arbetsytor. Utrustat mer kyl samt spishäll. Parkettgolv och väggar i vitt.

– Trivsamt sovrum med platsbyggd säng. Mycket bra förvaringsmöjligheter i utdragbara lådor under sängen. Fondvägg och övriga väggar i vitt. Parkettgolv.

– Fräscht helkaklat badrum med blått klinkergolv och vitt kakel på väggar. Utrustat med duschväggar samt handduksvärmare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 911 kr

Byggår: 1927

Övriga byggnader/utrymmen: Cykelparkering och miljörum finns på gården I källaren finns tvättstugan med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Till lägenheten hör ett vindsförråd I övrigt finns en bokningsbar innergård med planteringar, grillplats och trädgårdsmöbler.

Renoveringar: Alla elstigar byttes 2004. Stambyte skedde 1997-98. Underhållsspolning utfördes 2008.

Lägenhetsnummer: 1403

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Bergslagen 4 är en äldre och inarbetad förening som bildades 1938 och förvärvade fastigheten redan 1945. Fastigheten på Kammakargatan 64 uppfördes 1927 och består av 38 bostadsrättslägenheter (1.694 kvm). Föreningen beskattas såsom äkta och marken innehas med äganderätt. Delat ägande är ok men juridisk person accepteras inte som förvärare.

Ekonomi:
Föreningen har en mycket stark ekonomi med låg skuldsättning. Per 2018-12-31 uppgick den långfristiga skulden till ca 6.000.000:- vilket ger en belåningsgrad på 3.542:-/kvm. Omsättningstillgångarna (kassa, bank m.m.) uppgick till ca 1.715.000:- och årets nettoresultat efterfinansiella poster blev + ca 173.000:-. Inga avgiftsförändringar planeras eller finns beslutade.

Genomförda renoveringar:
1992-1993: Takomläggning.
1996-1997: Byte av V/A-stammar.
2001: Renovering av hissar och trappuppgångar.
2004: Byte av elstigar.
2005: Renovering av gården.
2007: Målning av fönster mot gatan.
2008: Spolning av V/A-stammar och rengöring samt renovering av tak.
2009-2010: Fasadrenovering mot både gård och gata, målning av fönster mot gården och installation av värmeslingor i stuprören.
2012: Installation av torktumlare i tvättstugan och byte av undercentral för fjärrvärmen.
2013. Installation av fiber och sanering av asbestisolerade VVC-rör i källaren.
2014: Installation av nya radiatorventiler och nya kallvattenrör i källaren, OVK-besiktning och installation av ny tvättmaskin i tvättstugan.
2016-2017: Injustering av värmesystemet, spolning av V/A-stammar och installation av säkerhetsdörrar.
2018: Spolning av brunnar på gården och genomgång av brandsäkerhet med åtgärder.
2019: Målning av fönster mot Kammakargatan och byte av V/A-stammar i källaren.
2020: OVK-besiktning.

I övrigt följer föreningen en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2017 och 2046. Inget större underhåll är planerat de närmaste åren och medel reserveras årligen för framtida underhåll.

Till lägenheten disponeras ett vindsförråd som ligger lättillgängligt på vinden ovanför lägenheten samt ett mindre förråd i källaren. I källaren finns en tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Gemensam innergård som helrenoverades 2005 med trädgårdsmöbler, grill, planteringar och cykelställ.

Förening: Brf Bergslagen 4

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 38

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Drömläge i anrika och klassiska 1800-tals kvarter nära Tegnérlunden, Observatorielunden och det nyrenoverade Norra Bantorget bl a och möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan som city har att erbjuda inom bekvämt gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du även paradgator som Odengatan, Drottninggatan och Sveavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad bort når du Stureplan, Hötorget och Odenplan. Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan) samt flertal innerstadsbussar. T-centralen med bl a Arlanda Express når du på endast 5 minuter.

Skolor i området Lilla Adolf Fredrik med låg- och mellanstadie. Närmsta högstadium är Vasa Real vid Vasaparken. Fritids finns det flera av på bl a Västmannagatan och Kammakargatan. Rekreation får du med simning, massage och gym på Centralbadet eller från motionsslingan utmed Karlbergskanalen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.