Nedre Gärdet - Tessinparken

Ängskärsgatan 6, 4 tr

Representativ arkitektritad våning med exklusiv inredning vid Tessinparken. Stor balkong i söderläge!

Adress

Ängskärsgatan 6, 4 tr

Rum

1,5

Slutpris

2 800 000 kr

Avgift

2 215 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Ring gärna för privat visning 070-7498867. Välkommen mvh Jeanette Walldén

Optimalt planerad och stilfull lägenhet i toppskick. Högt och ljust belägen med fin utsikt mot den lugna och grönskande innergården.
Stora fönsterpartier i kombination med det höga läget ger ett flödande ljus. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med generös sovalkov i direkt anslutning. Stilrent kök med köksinredning i alm och vit silestone stenbänk. Full maskinell inbyggd köksutrustning. Välkomnande hall med avhägningsmöjligheter och garderob. Smakfullt inredd. Separat WC invid hallen renoverad i samma stil. Nya el-dragningar i hela lägenheten med dimmerfunktion. Stor härlig balkong i söderläge med fri utsikt.

Läge:
———
Bästa läget på Nedre Gärdet med närhet till allt såsom hela Fältöversten med all tänkbar service, T-bana Karlaplan eller Gärdet, många bussar, fina promenad- och cykelvägar på Djurgården samt vackra gröna Tessinparken.

Pris: 2 900 000 kr

Månadsavgift: 2 215 kr

Andel i föreningen: 1,45300 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 380 kr/mån

Byggår: 1935

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Föreningen har bastu, cykel-/barnvagnsförråd, grovsoprum och tvättstuga. Föreningen hyr även ut extra förråd, f.n. är det kö.

Lägenhetsnummer: 52 (1402)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 7.

Energiförbrukning: 154 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Föreningen har 5 garageplatser i fastigheten. Kostnad är 1.200:-/månad och f.n. är det lång kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatan samt externa garagemöjligheter i området. www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: www.majtalaren7.se
Föreningen består av 48 bostadslägenheter. Föreningens 5 st garageplatser upplåtes med hyresrätt liksom en förrådslokal.

Förening: Majtalaren 7

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 48

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: www.comhem.se.

Internet: Leverantör: www.comhem.se.

Synnerligen eftersökt och attraktivt läge vid Tessinparken på Nedre Gärdet! Här lever du i rofylld boendemiljö med närhet till Karlaplan och Fältöversten med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer (Sabis och ICA), klädbutiker, caféer, restauranger, systembolag m.m. Kommunikationerna är goda med T-bana Karlaplan och flertalet innerstadsbussar. Med kort promenad nås Djurgårdsbron och Djurgårdens samt Gärdets härliga rekreationsområde.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.