Liljeholmskajen - Liljeholmen

Vinodlargatan 8, 1 tr

Underbar bostad i toppklass med egen uteplats nära vattnet med dess sjöliv

Adress

Vinodlargatan 8, 1 tr

Rum

1,5

Slutpris

2 995 000 kr

Avgift

3 525 kr/mån

Boyta

51 kvmOm bostaden

Välkomna in till denna fina och härliga bostad för en person eller par om 1,5 rok men nyttjas om en mini 2:a. Här bor man trivsamt och tyst med egen uteplats mot innergård och dess sjöliv. Allt i toppskick och stilfullt renoverat. Helkaklat duschrum. Sovalkov och stor klädkammare. Exklusivt kök med matplats. Stort luftigt rum med fint ljusinsläpp och fina parkettgolv. Här trivs man! Underbart belägen på Liljeholmskajen och dess fantastiska sjöliv.

– Välkomnande hall med säkerhetsdörr samt avhängningsmöjligheter av hatthylla. God förvaring i form av tre garderober samt städskåp i vita luckor. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Toppfräscht badrum med fondvägg i mörk ton och övriga väggar i vitt. Svart klinkergolv med golvvärme. Utrustad med duschvägg samt tvättmaskin. Svart kommod med stor spegel ovan med belysning.

– Trivsamt rum med sjöutsikt mot Mälaren. Här finns plats för såväl dubbelsäng bakom rumsavdelare som är tapetserad på båda sidor. Klädkammare. Stort luftigt rum med generösa fönsterpartier. Parkettgolv och väggar i vitt. Utgång till tyst, grön och luftig innergård som är insynsskyddad. Stor uteplats med utrymme för sittgrupp, här trivs man!

– Trevligt kök med matplats för flera. Köksluckor i ljusgrå ton och vitt kakel ovan vita arbetsytor. Köket är utrustat med rostfri kyl/frys med ismaskin, spishäll med fläkt ovan, rostfri inbyggnadsugn, rostfri mikro och diskmaskin. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

Pris: 3 195 000 kr

Månadsavgift: 3 525 kr
Driftskostnader ca 100 kr/m för hemförsäkring + el ca 200 kr/m.

Andel i föreningen: 0,00450 %

Uppvärmning: 80 kr/mån

EL: 200 kr/mån

Total driftkostnad: 280 kr/mån

Byggår: 2005

Fönster: 3-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Fin gästlägenhet för ca 300 kr/dygn för 4 personer.

Lägenhetsnummer: 8033

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 6.

Energiförbrukning: 114 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Garage finns i fastigheten, kort kö. Boendeparkering på gatan. EuroPark Svenska AB Box 47024, 100 74 STOCKHOLM Besök: Årstaängsvägen 21B Tel: 08-556 306 70 (vard. kl 8.00-16.30) Telefontid långtidsuthyrningen vardagar kl. 08.30-16.00 Fax: 08-18 77 43 E-post: kundtjanst@europark.se

Allmänt om föreningen: Hemsidan:
http://brf.sbc.se/Association/Templates/Page____726.aspx

I föreningen finns 169 lägenheter – från ett rum och kök till fem rum och kök. Brf Vingården byggdes 2004-2005. Brf Vingården ligger vid Liljeholmskajen med en hänförande utsikt över vattnet och mot Södermalm. Fastigheten har åtta våningar med butikslokaler i husets markplan.

Det finns källarförråd, cykelförråd och tvättstuga. Fin gästlägenhet för ca 300 kr/dygn för 4 personer. Innergård med gröna växter.

Förening: Brf Vingården

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: www.comhem.se. Basutbudet ingår i avgiften.

Internet: www.comhem.se

Sammanställning: Uteplats

Vid Liljeholmskajen skapas en levande stadsdel med vackra och moderna bostadshus i kombination med service såsom restauranger, mataffärer, butiker, gym, skola, förskolor mm. Liljeholmstorgets nya Galleria med ca. 90 butiker erbjuder en fantastisk service till närområdet. Kommunikationsmässigt är området välförsörjt. Här finns tillgång till Tvärbanan som går genom området med station Årstadal. En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg med pendeltågstation. Liljeholmen är en av Stockholms största knutpunkter för kollektivtrafik, med tunnelbana, tvärbana och bussar. Den nya Årstabron ger även en smidig gång och cykelväg till Södermalm. I området finns trevliga rekreationsmöjligheter med promenadstråk runt t.ex. Årstaviken, sjön Trekanten samt närhet till mysiga Vinterviken med caféer och badmöjligheter. En mysig sol- och badbrygga finns vid kajen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.