Kungsholmen - invid Norr Mälarstrand

Garvar Lundins Gränd 9, 1 tr

Stilren och kvadratsmart "mini-2:a" med öppen planlösning och studiokänsla, smart sovrumsdel och drömadress vid Norr Mälarstrand och Kungsholmstorg.

Adress

Garvar Lundins Gränd 9, 1 tr

Rum

1,5

Slutpris

3 800 000 kr

Avgift

2 759 kr/mån

Boyta

46 kvmOm bostaden

Välkommen till Garvar Lundins gränd 9 och ett av Stockholms mest eftersökta lägen och adresser invid Norr Mälarstrand, Riddarfjärden och Kungsholmstorg. Med tyst och lugnt läge i fastighet från 1928, finns denna fina och suveräna ”mini-2:a” med öppen planlösning och härlig studiokänsla.

Den har på senare tid smakfullt renoverats i modern stil och design. Samtidigt är charmen och den härliga 1920-talskänslan välbevarad med detaljer som rejäl takhöjd, spegeldörrar och stort vackert fönsterparti med spröjs.

Lägenheten är utmärkt disponerad och ytterst tillgänglig för en eller två personer. Här finns ett välutrustat kök i vitt med komplett maskinell utrustning som integreras med vardagsrum och ger rymliga sällskapsytor för både mysiga hemmakvällar och umgänge i goda vänners lag. Smart sovrumsdel med plats för dubbelsäng om 180 cm samt med väggfast förvaring. Kaklat och stambytt badrum med dusch och tvättmaskin. Hall med rejäl förvaring från golv till tak i skjutdörrsgarderob.

Mycket stabil och populär förening med god ekonomi och välskött fastighet där de stora renoveringarna är gjorda.

– Entré med bra avhängningsmöjligheter och en rymlig garderob med skjutdörrar ända upp till tak. Valnötsparkett och vita väggar samt en framtagen och dekorativ tegelvägg.

– Suverän öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger rymlig studiokänsla. Här finns gott om plats för önskad möblering och matplats för större sällskap, utmärkt för både hemmakvällar och umgänge i goda vänners lag. Stilrent och väldisponerat kök med bra arbetsytor och god förvaring i lådor och skåp ända upp till tak. Köket är utrustat med kyl och frys från Smeg, diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt. Valnötsparkett och vita väggar.

– Avskild sovrumsdel med plats för dubbelsäng om 180 cm. Förvaring i tre väggfasta skåp. Valnötsparkett och vita väggar.

– Badrum med handdukstork, dusch, infällbara duschväggar, skåp, spegel, handfat och WC. Toppmatad tvättmaskin.

Pris: 3 495 000 kr

Månadsavgift: 2 759 kr

Andel i föreningen: 1,86000 %

Byggår: 1928

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten disponeras ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga och cykelförråd i fastigheten.

Lägenhetsnummer: 6 (1104)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 5.

Energiförbrukning: 135 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna och externa garageplatser i området. Se www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Brf Vattuormen 42 förvärvade fastigheten 2002 och består av 42 bostadslägenheter samt 2 hyreslokaler. Föreningen är en äkta föreningen och man äger marken.

Gjorda renoveringar:
V/A-stammar i kök och badrum renoverades 1996 och spolades 2011. Elstigarna byttes 1996, taket renoverades 2005 och OVK 2006-2007. Fastigheten totalbesiktades 2008 då även samtliga lägenheter uppmättes. Stamspolning, portkodsdosorna till ytterdörrarna, säkerhetsdörr till cykelrummet har installerats samt nytt förmånligt avtal med Bredbandsbolaget har tecknats. Föreningen planerar att under 2017 renovera hissen och trapphuset. Offert tas nu upp av styrelsen.

Det finns f.n inget beslut fattat om höjning av medlemsavgifterna enligt föreningen och tack vare försäljning av en hyresrätt så har föreningen finansieringen klar för renoveringen av hiss och trapphus.

Driftskostnader:
Hushållsel ca 200:-/månad. Hemförsäkring ca 100-150:-/månad.

Förening: Brf Vattuormen 42

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele2Vision. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Sammanställning: Fin gemensam innergård.

Suveränt och mycket attraktivt läge vid Kungsholmstorg, Norr Mälarstrand och Riddarfjärden i härlig rofylld boendemiljö med parker, vatten och strandpromenader. Kommunikationerna är goda med T-bana (promenadavstånd till Rådhuset) och flertalet innerstadsbussar. Med flygbussen från Fridhemsplan nås Bromma flygplats på 15 min.

Här finns restauranger, mataffär och caféer i direkt anslutning till bostaden. Bl a Orangeriet, Pontonen en bit bort ligger populära Boule Bar med boulebanorna i ”Rålis”. Vid Kungsholmstorg upp mot Hantverkargatan finns all tänkbar och nödvändig service. Med en kort promenad nås även Fridhemsplan samt Västermalmsgallerian. Dessutom är promenadavståndet kort in till city och T-centralen. Välkommen till härliga Kungsholmen!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.