Kungsholmen - invid Norr Mälarstrand

Polhemsgatan 3, 6 tr - Högst upp!

Solig terrassvåning, högst upp, med hänförande utsikt över Riddarfjärden, Norr Mälarstrand och Stockholms takåsar.

Adress

Polhemsgatan 3, 6 tr - Högst upp!

Rum

1,5

Slutpris

3 500 000 kr

Avgift

2 236 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Tillfälle att förvärva ett kvalitetsboende utöver det vanliga på en av Stockholms attraktivaste adresser, alldeles invid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Högst upp, utan insyn, med fantastiskt och soligt läge finns denna terrasslägenhet om 56 kvm ”levnadsyta”, varav 43 kvm inne och 13 kvm ute. Terrassen i öster/söder är underbar och ger ett magnifikt uterum med vidsträkt utsikt mot Riddarfjärden och stadens takåsar.

Lägenheten är mycket väldisponerad och badar i ljus från tre fönsterpartier i fil. Planlösningen är suverän och kan på enkelt vis användas som en effektiv tvåa. Nymålade väggar och tak i sobra kulörer samsas med tidsenligt bevarade detaljer såsom trä- och fiskbensparkettgolv, spegelmönstrade dörrar och snövita snickerier etc.

Synnerligen välskött förening och representativ fastighet från 1932.

– Hall med plats att hänga ytterkläder. Två bra garderober för förvaring. Parkettgolv. Inre möblerbar hall med plats för arbetsbord, garderober eller dylikt.

– Kaklat badrum med klinkergolv, badkar, WC, handfat, badrumsskåp och handdukstork.

– Kök med bra förvaring i skåp och draglådor. Arbetsbänkar med kakel på vägg ovan. Kyl, frys, gasspis och fläkt. Köket ansluter till klassiskt matrum som med fördel även kan användas som sovrumsdel.

– Vardagsrum med utgång via dubbeldörrar till terrassen. Väggar i sober kulör. Platsbyggd skjutdörrsgarderob. Fiskbensparkett.

Pris: 2 950 000 kr

Månadsavgift: 2 236 kr

Andel i föreningen: 2,48933 %

Byggår: 1932

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns tvättstuga med tre tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt mangel. I källaren finns cykel- och barnvagnsrum, hobby-/snickarrum, en bokningsbar bastu och ett gym/motionsrum. Föreningen har även ett gästrum som kan hyras för 100:-/natt. Gemensam innergård med planteringar och trädgårdsmöbler.

Renoveringar: V/A-stammar och elstigare 1993. Tätning av skorstenspipor 2002. Omläggning av tak och ny elcentral 2004. Renovering av yttertak 2005. Trapphus 2006. Byte av radiatorventiler och godkänd OVK-besikting 2007-2008. Byte av hissmotor och återställande av hisskorg 2008. Uppdatering av tvättstugan. Omputsning och målning fasad och nya balkonger byggdes 2009. Stamspolning 2010. Renovering av fönster, källaren och tvättstugan. 2011. Inga övriga större renoveringar planeras.

Lägenhetsnummer: 28 (1602)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 6 av 6.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Jaktvarvet består av 28 lägenheter med bostadsrätt. Föreningens ekonomi är mycket god, inga avgiftshöjningar planeras. Välskött fastighet med de stora renoveringarna gjorda. Se även www.sbc.se/jaktvarvet.

Förening: Brf Jaktvarvet

TV: Kabel-TV via ComHem, basutbud ingår i avgiften.

Internet: Fastigheten är ansluten till bredband via Telia, ingår i månadsavgiften.

Sammanställning: Fantastisk terrass om ca 13 kvm, utan insyn, med underbar utsikt över Riddarfjärden och Stockholms takåsar. Terrassen ger härligt "uterum" med möjligheter till plantering, möblerling och umgänge utomhus. Här finns även trätrall och monterad utebelysning.

Suveränt och mycket attraktivt läge vid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden i härlig rofylld boendemiljö med parker, vatten och strandpromenader. Det är även nära Pontonjärparken och Rålambshovsparken. Kommunikationerna är goda med T-bana (promenadavstånd till Fridhemsplan respektive Rådhuset) och flertalet innerstadsbussar. Här finns restauranger, mataffär och caféer i direkt anslutning till bostaden, bl a den mysiga caféet Petit France. Med en kort promenad nås Fridhemsplan med all tänkbar och nödvändig service samt Västermalmsgallerian. Dessutom är avståndet kort till Kungsholmstorg med dess trevliga utbud av restauranger. Välkommen till härliga Kungsholmen!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.