Kungsholmen - Fredhäll

Kungsholms Strand 163, 3 tr

Optimal planlösning, fint skick och härlig charm. Utsikt mot Karlbergs kanalen och Karlbergs Slott!

Adress

Kungsholms Strand 163, 3 tr

Rum

1,5

Slutpris

2 530 000 kr

Avgift

2 807 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Välkomna till denna suveräna lägenhet med utsikt över Karlbergsskanalen mot Karlbergs Slott, Vasastan och city. Bostaden är ytterst välplanerad med sällskapsvänliga ytor och goda förvaringsmöjligheter. Charmig och funktionellt kök med bl.a. diskmaskin och avskild sovrumsdel.De stora fönsterna i kombination med den generösa takhöjden ger hela lägenheten ljus och rymd. Lägenheten passar såväl singel som par. Hiss finns. Mycket attraktivt läge på trivsamma Kungsholms Strand och denna maritima boendemiljö vid Karlbergskanalen, samtidigt som är det nära stadspulsen vid Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och goda kommunikationer.

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Klinkergolv och vita väggar.

– Underbart vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Spröjsade fönster med utsikt mot kanalen. Ekparkett och vita väggar.

– Väldisponerat och trivsamt kök med matplats. Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt, kyl och frys. Spröjsat fönster med utsikt mot kanalen.

– Sovrumsdel med plats för säng och extra byrå om så önskas. Öppning mot vardagsrummet. Ekparkett och vita väggar.

– Badrum utrustat med handdukstork, dusch, handfat och wc.

Pris: 2 300 000 kr

Månadsavgift: 2 807 kr

Andel i föreningen: 3,41935 %

Byggår: 1930

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd med stålgaller. Det finns gemensamt cykelrum, soprum och tvättstuga i källaren utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.

Lägenhetsnummer: 112

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3.

Energiförbrukning: 144 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Isbrytaren 28 bildades 1998 och består av 26 lägenheter varav 1 är hyresrätt (dold framtida intäkt) samt 2 hyreslokaler (uthyrda). V/A-stammar renoverades 1995. Juridisk person accepteras ej som medlem. Delat ägande är ok. Inga beslutade avgiftsändringar finns i dagsläget enligt föreningen. Energiprestanda: 144 kWh/m² och år.

Förening: Brf Isbrytaren 28

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Härligt idylliskt läge på Kungsholmen, invid Kungsholms Strand och den glittrande Karlbergskanalen. Här avnjuts maritim miljö med promenad- och joggingstråk längs stranden, båtliv och härlig utsikt mot Karlbergs Slott. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana (tillgång till både blå och grön linje) och flertalet innerstadsbussar, några minuters promenadavstånd till Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och dess utbud av butiker. Restauranger, caféer, krogar finns det gott om, gym, mataffärer och banker m.m.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.