Kungsholmen - Fredhäll

Sysslomansgatan 8, 4 tr

Funkispärla med härligt parkläge, strålande ljusinsläpp och solig balkong i väster. Smart "mini-2:a"

Adress

Sysslomansgatan 8, 4 tr

Rum

1,5

Slutpris

2 615 000 kr

Avgift

2 059 kr/mån

Boyta

41 kvmOm bostaden

Välkommen till trevliga Sysslomansgatan och detta suveräna Kungsholmsläge invid Rålambshovsparken, Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Samtidigt med bekvämt promenadavstånd till Fridhemsplan, Kungsholmstorg och Stockholm city.

I välvårdad och för området klassisk funkisfastighet anno 1938, finns denna fina lägenhet, en suverän ”mini-2:a” som på senare tid smakfullt renoverats med bevarad charm och funkiskänsla. Här bevaras originaldetaljer såsom fiskbensparkett och trägolv, vita dörrar och snickerier, sober färgsättning och stort burspråksparti m.m. Lägenheten är högt belägen och har en extremt bra planlösning som är öppen och ljus men ändå maximalt funktionell för två personer. Tack vare en smart sovalkov om 160 cm får man på ett utmärkt sätt undan sängen. Alternativt används det stora ”matrummet” som sovrum med plats för dubbelsäng. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa och TV-möbel. Här finns utgång till balkongen i väster med parkutsikt och härlig eftermiddags- och kvällssol. Balkongen ger verkligen ett extra uterum som förenar ute med inne! Praktiskt arbetskök i stram, minimalistisk design. Toppfräscht helkaklat badrum med badkar. Tambur med plats att hänga ytterkläder och generös förvaring i stor garderob.

Välskött bostadsrättsförening med de stora renoveringarna gjorda. Medlemmarna har tillgång till en stor gemensam takterrass med underbar utsikt. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv (grundutbud).

– Hall med plats att hänga ytterkläder vid klädhängare. Generös klädförvaring i stor garderob. Nytt linoleumgolv.

– Toppfräscht och helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet 2006. Badrum har klinkergolv, badkar, handfat, badrumsskåp, handdukstork och WC.

– Kök i stram, minimalistisk design. Förvaring i bevarad skåpinredning, bra arbetsytor med kaklad vägg ovan. Kyl och frys, gasspis och fläktkåpa. Bevarat skjutdörrsparti mot matrum/sovrum. Trägolv.

– Stort matrum som med fördel kan användas som sovrum med plats för dubbelsäng. Burspråksfönster i väster, vitmålade väggar och trägolv.

– Vardagsrum med plats för soffa och TV-möbel. Rejäl sovalkov om 1,60 x 2,30 meter. Vitmålade väggar och fin fiskbensparkett. Utgång till balkong i väster med eftermiddags- och kvällssol. Parkutsikt.

Pris: 2 490 000 kr

Månadsavgift: 2 059 kr

Andel i föreningen: 1,46440 %

Byggår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns vindsförråd tillhörande lägenheten. I samma fastighet finns ett cykelrum, barnvagnsrum, tvättstuga, övernattningslägenhet som går att hyra för endast 100 kr/natt samt tillgång till en gemensam härlig takterrass där man kan boka bord och grill.

Renoveringar: 2012 renoverades husets fasad, tak samt balkonger. 2012 byte av fönster och balkongdörrar. 2008 renoverades hissen. 2006 genomfördes stambyte i kök och badrum, byte av elstigarna samt renovering av tvättstugan.

Lägenhetsnummer: 44 (1404)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 8.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering för mantalsskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Brf Hemmet 17 bildades 1999 och man förvärvade fastigheten 2000. Av föreningens 62 lägenheter är 3 st hyresrätter (dolt kapital). Det finns även 2 st lokaler, varav en nyligen sålts/upplåtits till bostad och inbringade ca 3.100.000:- till föreningen. Föreningens ekonomi är välskött med låg skuldsättning och den stärktes ytterligare tack vare denna försäljning.

Förening: Brf Hemmet 17

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Hastighet: 10 Mbit/s. Leverantör: Com Hem. Ingår i avgiften.

Sammanställning: Balkong i väster med parkutsikt samt eftermiddags- och kvällssol.

Synnerligen attraktivt och eftersökt läge på nedre delen av Kungsholmen invid Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Riddarfjärden med utmärkta promenad- och joggingstråk längs med stranden. Även Smedsuddsbadet nås med några minuters promenad. All tänkbar och nödvändig service ges vid Fridhemsplan och moderna Västermalmsgallerian. Området flödar av mysiga cafeer, trevliga restauranger, butiker, mataffärer, post och apotek. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana (grön och blå linjer) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.