Kungsholmen - Fredhäll

Pontonjärgatan 18, 3 tr

Underbar bostad i ett lugnt, ljust och mycket attraktivt läge på Kungsholmen med hela Norr Mälarstrand runt hörnet. Här trivs man!

Adress

Pontonjärgatan 18, 3 tr

Rum

1,5

Slutpris

2 900 000 kr

Avgift

2 221 kr/mån

Boyta

35 kvmOm bostaden

Välkommen till en ljus, charmig och mycket välplanerad bostad, möjlig 2 rok, med ett av Stockholms attraktivaste lägen och adresser, alldeles invid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Lägenheten är vackert belägen tre trappor upp i välskött fastighet från 1931, den är i mycket gott skick och bevarar tidstypisk känsla med vackra ursprungsdetaljer såsom vita trägolv, högt till tak och stora fönsterpartier mot lugn grön innergård utan insyn. Planlösningen är maximalt effektiv och optimalt disponerad med smart sovplats. Härligt vardagsrum med plats för soffa, matbord och TV-möbel. Vitt kök. Helkaklat och stambytt badrum med dusch.

Mycket stabil och populär förening med välskött fastighet där de stora renoveringarna är gjorda.

Underbar bostad med allt man kan drömma om! Lugnt och ljust belägen mot innergården utan insyn med flera stora höga fönster.

Säkerhetsdörr. Vita trägolv i hela bostaden. Tapetserad hall med garderob.

Stort luftigt rum i vitt med fina vita trägolv och stora härliga fönster ut mot den lugna och pittoreska innergården. Plats för både soffhörna, matplats och säng. Detta rum kan göras om till 2 rok.

Fint arbetskök i vitt med rostfri diskbänk och med vitt kakel ovanför. Vit elspis med ugn, rostfri fläkt, vit kyl/frys. Mycket bra förvaring i skåp och lådor. Vita trägolv. Glaspartiväggar mot rummet (dörr finns).

En garderob med överskåp innan ingång till badrummet. Helkaklat vitt badrum med dusch, vitt tvättställ, spegelskåp ovan med lyse, handdukstork och wc. Vitt klinkergolv.

Pris: 2 900 000 kr

Månadsavgift: 2 221 kr

Andel i föreningen: 0,57119 %

EL: 170 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 250 kr/mån

Byggår: 1931

Fönster: 2-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Vindsförråd. I fastigheten finns tre tvättstugor. Två är belägna i källaren i Pontonjärgatan 20 (varav en med sjöutsikt) och en finns i källaren i Jaktvarvsplan 3. Föreningen har tre förvaringsrum för cyklar. Plats beställes hos vicevärden Kostnad för närvarande 50 kr/månad. Föreningslokalen ligger i bottenplanet in mot gården Jaktvarvsplan 3. Föreningslokalen uthyres till medlemmar för stillsamma fester, middagar mm.. Bokning sker på vicevärdsexpedition. Kostnaden är 100 kr/ dygn.

Lägenhetsnummer: 56 (1307)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 5.

Energiförbrukning: 172 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. www.stockholm.se www.garageplatsen.se Garaget vid Jaktvarvsplan drivs och hyrs ut av Stockholm Stad för ca 2.000 kr/m. Garaget heter Hantverkaren med ingång från Jaktvarvsplan.

Allmänt om föreningen: Hemsida: www.hsb.se/stockholm/pontonjarkasern/valkommen-till-pontonjarkasern.se
Föreningen är stor och består av 143 lägenheter och 20 lokaler. Mycket välskött och underhållen fastighet på ett vackert och lugnt läge invid Pontonjärparken på Kungsholmen.

Totalrenoverad fastighet 1993 med bla stambyte.
Det finns inte några planerade eller beslutade större renoveringar.
Avgiften höjs varje år med 2%.

Förening: HSB Brf Pontonjärkasern i Stockholm

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 143

Antal lokaler: 20

TV: Canal Digital.

Internet: Bredbandsbolaget; 125 kr/ månad per lägenhet, obligatorisk avgift. 100 mbit. Frågor om abonnemanget och teknisk support lämnas av Bredbandsbolagets kundtjänst, tel 0770-777 000 öppet dagligen 08.00 – 22.00.

Sammanställning: Trapphusbalkongen som är stor finns att tillgå med sittplatser samt hela trevliga innergården.

Suveränt och mycket attraktivt läge vid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden i härlig rofylld boendemiljö med parker, vatten och strandpromenader. Det är även nära Pontonjärparken och Rålambshovsparken. Kommunikationerna är goda med T-bana (promenadavstånd till Fridhemsplan respektive Rådhuset) och flertalet innerstadsbussar. Här finns restauranger, mataffär och caféer i direkt anslutning till bostaden, bl a det mysiga caféet Petite France. Med en kort promenad nås Fridhemsplan med all tänkbar och nödvändig service samt Västermalmsgallerian. Dessutom är avståndet kort till Kungsholmstorg med dess trevliga utbud av restauranger. Välkommen till härliga Kungsholmen!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.