Kungsholmen - Fredhäll

Pontonjärgatan 18, 1 tr

Underbar bostad i ett tyst soligt och mycket attraktivt läge på Kungsholmen med hela Norr Mälarstrand runt hörnet. Här trivs man!

Adress

Pontonjärgatan 18, 1 tr

Rum

1,5

Slutpris

2 500 000 kr

Avgift

1 840 kr/mån

Boyta

28,5 kvmOm bostaden

Välkommen till en ljus, charmig och mycket välplanerad bostad i gott skick med ett av Stockholms attraktivaste lägen och adresser, alldeles invid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Lägenheten är vackert belägen på två trappor i välskött fastighet från 1931, den är i mycket gott skick och bevarar tidstypisk känsla med vackra ursprungsdetaljer såsom trägolv, högt till tak och stora fönsterpartier mot tyst grön innergård utan insyn. Planlösningen är maximalt effektiv och optimalt disponerad med smart sovplats som ger plats för säng om 140 cm. Härligt vardagsrum med plats för soffa, matbord och TV-möbel. Nytt vitt kök. Toppfräscht helkaklat och stambytt badrum med badkar.

Mycket stabil och populär förening med välskött fastighet där de stora renoveringarna är gjorda.

Underbar bostad med allt man kan drömma om! Tyst och ljust belägen mot innergården utan insyn med flera stora höga fönster.

Säkerhetsdörr. Trägolv i hela bostaden.
Ljus hall med kapphängare. Förhall med två garderober innan ingång till badrummet i vitt.

Helkaklat vitt badrum med badkar, vitt tvättställ med kommod under, spegelskåp ovan med lyse, handdukstork och wc. Rosa klinkergolv.

Stort luftigt rum i vitt med fina vitlaserade trägolv och stora härliga fönster ut mot den tysta och pittoreska innergården utan insyn. Inbyggd garderob. Plats för både soffhörna och säng.

Öppet nytt arbetskök i vitt med några vitrinluckor och ek skiva som arbetsbänk med vitt kakel ovan. Fönster. Vit elspis med ugn, fläkt, vit kyl/frys. Mycket bra förvaring i alla skåp samt belysning under överskåpen. Trägolv.

Pris: 2 195 000 kr

Månadsavgift: 1 840 kr

Andel i föreningen: 0,47393 %

EL: 170 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 250 kr/mån

Byggår: 1931

Övriga byggnader/utrymmen: Vindsförråd. I fastigheten finns tre tvättstugor. Två är belägna i källaren i Pontonjärgatan 20 (varav en med sjöutsikt) och en finns i källaren i Jaktvarvsplan 3. Föreningen har tre förvaringsrum för cyklar. Plats beställes hos vicevärden Kostnad för närvarande 50 kr/månad. Föreningslokalen ligger i bottenplanet in mot gården Jaktvarvsplan 3. Föreningslokalen uthyres till medlemmar för stillsamma fester, middagar mm.. Bokning sker på vicevärdsexpedition. Kostnaden är 100 kr/ dygn.

Lägenhetsnummer: 99-2030-2-45-6 (1102

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 5.

Energiförbrukning: 172 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. www.stockholm.se www.garageplatsen.se Garaget vid Jaktvarvsplan drivs och hyrs ut av Stockholm Stad för ca 2.000 kr/m. Garaget heter Hantverkaren med ingång från Jaktvarvsplan.

Allmänt om föreningen: Hemsida: www.hsb.se/stockholm/pontonjarkasern/valkommen-till-pontonjarkasern.se
Föreningen är stor och består av 143 lägenheter och 20 lokaler. Mycket välskött och underhållen fastighet på ett vackert och lugnt läge invid Pontonjärparken på Kungsholmen.

Totalrenoverad fastighet 1993 med bla stambyte.
Det finns inte några planerade eller beslutade större renoveringar.
Avgiften höjs varje år med 2%.

Förening: HSB Brf Pontonjärkasern i Stockholm

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 143

Antal lokaler: 20

TV: Canal Digital. Betalas separat.

Internet: Bredbandsbolaget; 125 kr/ månad per lägenhet Frågor om abonnemanget och teknisk support lämnas av Bredbandsbolagets kundtjänst, tel 0770-777 000 öppet dagligen 08.00 – 22.00.

Sammanställning: Trapphusbalkongen som är stor finns att tillgå med sittplatser samt hela trevliga innergården.

Suveränt och mycket attraktivt läge vid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden i härlig rofylld boendemiljö med parker, vatten och strandpromenader. Det är även nära Pontonjärparken och Rålambshovsparken. Kommunikationerna är goda med T-bana (promenadavstånd till Fridhemsplan respektive Rådhuset) och flertalet innerstadsbussar. Här finns restauranger, mataffär och caféer i direkt anslutning till bostaden, bl a det mysiga caféet Petite France. Med en kort promenad nås Fridhemsplan med all tänkbar och nödvändig service samt Västermalmsgallerian. Dessutom är avståndet kort till Kungsholmstorg med dess trevliga utbud av restauranger. Välkommen till härliga Kungsholmen!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.