Kungsholmen

Industrigatan 9, 1 tr

Stilrent kök med stor matplats. Suveränt läge vid Kungsholms Strand!

Adress

Industrigatan 9, 1 tr

Rum

1,5

Slutpris

1 850 000 kr

Avgift

1 992 kr/mån

Boyta

46 kvmOm bostaden

Bra läge på Kungsholmen, invid Kungsholms Strand och Karlbergskanalen, med ett stenkast från Fridhemsplan! I fastighet från 1933 finns denna trevliga studioetta. Lägenheten är lättmöblerad med smart förvaring och fräscha ytskick. Stilrent kök med vita klarlackade köksluckor, ekbänkskiva, snyggt kakel och maskinell utrustning i rostfritt. Plats för stort matbord för 8-10 personer. Gott om plats för såväl säng som sällskapsdel. Välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt mycket bra förvaring i form av en anslutande klädkammare. Parkettgolv och vita väggar.

– Ljust och luftigt rum med gott om plats för såväl säng som sällskapsdel. Parkettgolv och vita väggar.

– Stilrent kök från 2008 med plats för stort matbord för 8-10 personer. Vita klarlackade köksluckor, ekbänkskiva och kakel i snygg kombination. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll, inbyggnadsugn samt spisfläkt. Samtliga vitvaror i rostfritt. Parkettgolv och vita väggar. Spotlights i tak.

– Fräscht badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på vägg. Utrustat med badkar.

Pris: 1 450 000 kr

Månadsavgift: 1 992 kr

Andel i föreningen: 3,36490 %

Byggår: 1933

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, tvättstuga och vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 5

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 8.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna samt externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Brf Skutan 16 förvärvade fastigheten 1999 och består av 39 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 5 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningen förvärvade fastigheten 1999. Föreningen är välskött och har god ekonomi. Avgifterna höjdes med 5% fr om 1/4 2011.

Förening: Brf Skutan 16

Internet: Fastigheten är uppkopplad med 1 Gbps mot Stockholms fiberoptiska stadsnät. Varje lägenhet har ett 100 Mbps Cat6 nätverksuttag ovanför ytterdörren, som aktiveras genom att teckna abonnemang med Ownit Broadband AB, 08-525 073 00, http://www.ownit.se. Månadsavgift för 100 Mbps är 275 kr per månad och hushåll.

Belägen på lugn gata, men med närhet till både S:t Eriksplan och Fridhemsplan med dess utbud av butiker och restauranger. Butiker som Grandpa och ROOM finns i absolut närhet och runt hörnet ligger Västermalmsgallerian med sitt gedigna utbud.

Vackra Karlbergskanalen och dess promenad- och joggingspråk är belägna precis nedanför fastigheten. Västermalms Båtklubb ligger bara några minuter bort. På andra sidan kanalen ståtar Karlbergs slott samt dess slottspark. I motsatt riktning finns Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet.

Goda kommunikationer i form av flertalet innerstadsbussar (nr. 1, 3, 4, 62, m.fl.), tunnelbanans gröna och blå linje samt pendeltåg Karlberg och flygbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.