Kungsholmen

Garvar Lundins Gränd 9, 1 tr

Underbar mini 2:a i härligt skick och perfekt planlösning. Drömläge intill Norr Mälarstrand!

Adress

Garvar Lundins Gränd 9, 1 tr

Rum

1,5

Slutpris

2 600 000 kr

Avgift

2 603 kr/mån

Boyta

46 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara lägenhet belägen på en av Kungsholmens mest attraktiva adresser. Lägenheten är i fint skick med den äldre charmen bevarad och en härlig New York känsla! Genomgående valnötsparkett, spröjsade fönster, generös takhöjd, spegeldörr och vita väggar. Stilfullt och väldisponerat kök med diskmaskin samt matplats för större sällskap och trevliga middagar. Bostaden är ytterst välplanerad med sällskapsvänliga ytor, bra förvaringsutrymmen och en avskild sovalkov med plats för 1.80 meter bred säng. Lägenheten passar perfekt för såväl singel som par. Läget är unikt – här bor ni tyst och lugnt med insynsskyddat läge precis intill vackra Norr Mälarstrand med direkt närhet till all nödvändig service. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter och en rymlig garderob med skjutdörrar ända upp till tak. Valnötsparkett och vita väggar samt en tegelvägg.

– Suverän öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Gott om plats för önskad möblering och matplats för större sällskap och trevliga middagar. Väldisponerat kök med bra arbetsytor och generöst med förvaring med köksluckor i vitt ända upp till tak. Köket är utrustat med kyl och frys från Smeg, diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt. Valnötsparkett och vita väggar.

– Avskild sovalkov som disponeras som sovrum med plats för 1,80 meter bred säng. Förvaring i form av tre skåp uppsatta på väggen. Valnötsparkett och vita väggar.

– Badrum med handdukstork, dusch, infällbara duschväggar, skåp, spegel, handfat och wc. Förberett för inkoppling av tvättmaskin.

Pris: 2 495 000 kr

Månadsavgift: 2 603 kr

Andel i föreningen: 1,86000 %

Byggår: 1928

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga och cykelförråd.

Lägenhetsnummer: 6

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1.

Energiförbrukning: 135 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Vattuormen 42 förvärvade fastigheten 2002 och består av 42 bostadslägenheter, varar 1 fortfarande är hyresrätt (dolt framtida intäkt), samt 2 hyreslokaler. V/A stammar i kök och bad byttes/renoverades 1996 och spolades 2011, el-dragningen byttes 1996, tak 2005 och OVK 2006/07. Fastigheten totalbesiktades 2008 då även samtliga lägenheter uppmättes. Inom en 10-årsperiod ska hissarna renoveras. Energiprestand 135 kWh/m² och år. Det finns f.n inget beslut fattat om ändring av medlemsavgifterna enligt föreningen.

Förening: Brf Vattuormen 42

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele2Vision. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Här bor du med ett fantastiskt läge precis intill Norr Mälarstrand, Kungsholms torg och City. I området finns mysiga caféer, välrenommerade restauranger, trendiga butiker, bagerier, mataffärer och underbara promenad och joggingstråk. Badmöjligheter ges vid närliggande Rålambshovsparken och även vid Fredhälls klippor. Längs vackra Norr Mälarstrand finner man ett flertal populära caféer och restauranger. Västermalmsgallerian med dess breda utbud ligger på kort promenadavstånd. Dessutom finner du all övrig service såsom apotek, kemtvätt och banker i området. Här bor ni tyst och lugnt med direkt närhet till vatten och allt det Stockholm har att erbjuda alldeles runt husknuten.
Mycket goda kommunikationer med tunnelbana och ett flertal busslinjer i direkt närhet, likaså Cityterminalen, Centralstationen och Arlanda Express. Bra parkeringsmöjligheter för bil finns längs Norr Mälarstrand.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.