Kungsholmen

Fleminggatan 111, 6 tr.

Magnifik vindsvåning om 49 kvm golvyta. Solig terrass med utsikt över takåsar och kyrktorn samt generös takhöjd!

Adress

Fleminggatan 111, 6 tr.

Rum

1,5

Slutpris

4 050 000 kr

Avgift

2 197 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Möjlighet ges nu att förvärva en fantastisk vindsvåning på Kungsholmen i fastighet från 1910. Lägenheten har en underbar terrass/balkong med bästa solläge och utsikt över takåsar och kyrktorn, två takfönster samt vattenburen golvvärme. Bostaden är byggd 2012/2013, med en takhöjd i nock om cirka 3,80 meter. Lägenheten är ytterst välplanerad där samtliga kvadratmeter disponeras på bästa sätt. Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket samt plats för matbord, sovrumsdel med plats för 1,60 meter bred säng samt stilfullt och rymligt badrum med fönster. Lägenheten har en kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt diskmaskin. Det höga läget i kombination med den genomgående planlösningen och generösa takhöjden ger hela bostaden ljus och rymd. Den genomtänkta planlösningen gör detta boende perfekt för såväl singeln som paret. Den korrekta rumsdefinitionen är 1 r o k men den smarta planlösning ger funktionen av en liten 2:a. Hiss finns till våning 6 av 6. Välkomna på visning!

– Trevlig hall med två rymliga garderober med skjutdörrar. Spotlightbelysning, trägolv och klinkergolv vid entrén.

– Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Trivsamt vardagsrum med naturlig plats för soffa, soffbord och TV, samt matbord för flera.

– Högklassigt kök från Lappvattnets Snickeri. Köket är väldisponerat med bra arbetsyta och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Arbetsbänk i laminat med glasskiva ovan. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, kyl och frys, samtliga vitvaror från Siemens. Utgång till terrassen/balkongen.

– Sovalkov/sovrum med plats för ca 1,60 meter bred och ca 2,10 meter lång säng samt ytterligare ca 50 cm som i dagsläget är förvaring via skjutbara luckor. Spotlightbelysning samt ytterligare förvaring under sängdelen.

– Lyxigt och rymligt badrum med fönster. Badrummet är utrustat med eldriven golvvärme, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, dusch från Tapwell, duschväggar från NR, handfat på kommod och vägghängd wc. Blandaren är från Gessiva Manzoni. Spotlightbelysning.

– Underbar terrass/balkong i sydväst med gott om plats för bord, stolar och blomster. Utsikt över takåsar och kyrktorn. Terrassen har stenlagt golv, belysning och eluttag.

ÖVRIGT
Boarea 43 kvm + 6 kvm ej mätvärt utrymme (otillräcklig takhöjd under snedtak) enligt bifogat mätbevis SS21054:2009 utfärdat 2014-11-10, enligt bostadsrättsföreningens info 41 kvm.

– Lägenheten har vattenburen golvvärme – i badrummet är det eldriven golvvärme.

Pris: 3 990 000 kr

Månadsavgift: 2 197 kr

Andel i föreningen: 1,23970 %

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett källarförråd. Tvättstuga med två maskiner, torkskåp, torktumlare och mangel, cykelförråd, soprum och innergård.

Lägenhetsnummer: 92 (1601)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 181 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Brf Herden 5 ombildades i september 2010 och består av 92 lägenheter (ca 4794 kvm) varav 5 är hyresrätter (dold framtida tillgång) samt 10 kommersiella lokaler (ca 615 kvm)på adresserna Fleminggatan 105-111 samt Arbetargatan 29. Fastigheten är upplåten med tomträtt. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare. Delat ägande är ok (t.ex. barn/förälder) minsta ägarandel är 10%. Föreningen sänkte avgifterna vid två tillfällen under 2012/2013 med 5% vardera. En omfattande renovering utfördes 2005 då bl.a. V/A stammar och el byttes. 2013 färdigställdes 8 st vindslägenheter från tidigare råvind, taket byttes, samt OVK genofördes. Föreningen planerar att fräscha upp innergården samt måla om fönster. Föreningen har sedan ombildningen kunna amorterat cirka 15 miljoner kronor (föreningen amorterade cirka 3,5 mkr under 2013). Överlåtelseavgift betalas av köparen. Trappstädning sköts av städfirma. Föreningen är ansluten till TV och internet via Com Hem och Telia. Energiprestanda 181 kWh/m² och år. Mer information finns i bifogad årsredovisning 2013 samt på föreningens utmärkta hemsida www.herden5.se

Förening: Brf Herden 5

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.