Kungsholmen

Fyrverkarbacken 23, 13 tr.

Högt läge med milsvid vy och ytor i toppskick. Perfekt planlösning med stora ljusinsläpp. Som en 2:a!

Adress

Fyrverkarbacken 23, 13 tr.

Rum

1,5

Slutpris

2 410 000 kr

Avgift

1 465 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Välkommen till Fyrverkarbacken och denna optimalt planerade hörnlägenhet om 43 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Högt, fritt läge med vidunderlig utsikt över Kungsholmen och Stockholm. Funktionen är som 2 r o k och har öppen, trivsam planlösning med snyggt kök i stilren vit design samt vardagsrum med generöst ljusinsläpp och fransk balkong. Smart sovrumsdel med plats för rejäl säng. Snyggt kaklat badrum med dusch. Hall med rymlig klädkammare.
Välskött fastighet och prisbelönt förening med mycket god ekonomi. Föreningen utsågs till Stockholms bästa bostadsrättsförening 2009.

– Hall med plats att hänga ytterkläder och rymlig förvaring i stor klädkammare. Vitmålade väggar och tak.

– Vitkaklat badrum med klinkergolv, dusch, handfat, WC och badrumsskåp.

– Utmärkt kök i vitt med gott om förvaring och bra arbetsytor.Kyl och frys. Keramikhäll, varmluftsugn och fläkt. Köket öppnar mot vardagsrummet. Klinker på golv.

– Vardagsrum med plats för soffa, matbord och TV-möbel. Stort fönsterparti med fransk balkong och vidsträckt utsikt över Stockholm. Parkettgolv och vitmålade väggar och tak.

– Sovalkov med plats för dubbelsäng. Parkettgolv.

Pris: 1 990 000 kr

Månadsavgift: 1 465 kr

Andel i föreningen: 0,36530 %

Byggår: 1961-1962

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Hobbyrum med pingisbord, snickarhörna och gymdel. Vindsförråd samt renoverad tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 78

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 14 av 15.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. Dessutom finns möjlighet att hyra garage av grannföreningen Silivieberg.

Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade tomträtten till fastigheten 1995 och består idag av 210 lägenheter varav 12 är hyresrätter och 30 är studentlägenheter. Dessutom ingår 12 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningen är minst sagt välskött och idag skuldfri. Föreningens hemsida: www.lysbomben.se.

Förening: Brf Lysbomben

TV: Ansluten till kabelnät via ComHem. Ingår i månadsavgiften.

Internet: Bredband ingår i månadsavgiften.

Sammanställning: Fransk balkong och milsvid utsikt över Stockholm.

Attraktivt läge med närhet till grönområden som Rålambshovsparken, Smeduddsbadet, Långholmen och badklipporna i Fredhäll. Kommunikationerna är goda med flertalet innerstadsbussar från Västerbroplan samt tunnelbana från Thorildsplan. I närområdet finns restauranger, frisör, tobaksaffär med post, systembolag, välsorterad matvarubutik samt flera daghem.

Fastigheten ritades av Henning Orlando och uppfördes 1961-62. På marken låg mellan 1758-88 tidigare Mariebergs Porcellaine Fabrique och 1888 etablerades Sveriges första militärhögskola, Kongl. Högre Artilleriläroverket. Militära aktiviteter på Marieberg bedrevs här fram till 1942. Även Fyrverkarkåren höll till i området mellan 1832-76 och lever kvar i både gatuadress och kvartersnamn.

Sommaren 1962 stod fastigheten färdig för inflyttning. Bland de inflyttande fanns Sveriges dåvarande statsminister Tage Erlander med familj. Brf Lysbomben bildades 1990 och förvärvade fastigheten 1995.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.