Kungsholmen

Inedalsgatan 5, 1 tr

Lägsta avgift 732 kr/m och garageplats 400 kr/m.

Adress

Inedalsgatan 5, 1 tr

Rum

1,5

Slutpris

2 500 000 kr

Avgift

732 kr/mån

Boyta

43,5 kvmOm bostaden

Fantastisk ekonomi har denna förening som ligger i ett attraktivt läge på Fridhemsplan med garage. Lägenheten i fint skick med balkong och genomgående parkettgolv.

Välkommen till denna attraktiva bostad med fin balkong.

Välkomnande hall med kapphängare. Fondtapet i gult och färg. Genomgående parkettgolv löper in i bostaden. Hel garderobsvägg i ek med skjutdörrar som lämnas. Dörrar i svart/ek.

Helkaklat fräscht stort vitt badrum år 2010 med svart klinkergolv. Dusch med vägg i klarglas. Tvättställ med vitt spegelskåp ovan med belysning. Vägghängd WC. El finns framdraget för tvättmaskin.

Barkök i vitt med parkettgolv. Öppet mot vardagsrum. Rostfri elspis med elspishäll och ugn, vit fläkt, rostfri kyl/frys. Snygg röd mosaik i små små klinkerplattor som lyses upp av belysningen under överskåpen. Bänkskiva i laminat körsbär.

Stort rum med ljusa vita väggar. Parkettgolv. En vägg uppsatt mot sovrum med en öppen fönsterdel för att få in bra ljus.

Sovrum med parkettgolv. Fondvägg med mörk botten. Plats för dubbelsäng. Stora fönsterpartier ut mot den inglasade balkongen. Utgång till balkong med trätrall i norrläge mot Fleminggatan.

Läge:
———–

Perfekt belägen då du har både hela Fridhemsplan runt hörnet samt hela gröna sköna Kronobergsparken nästan utanför porten samt gångavstånd ner till Kungsholms Strand som har utmärkta vackra promenadvägar in till stan eller runt Karlbergskanalen.

Bästa knytpunkten i Stockholm med hela Fridhemsplan utanför porten. Här når man två tunnelbanelinjer, den gröna- och blå linjen samt ett flertal innerstadsbussar. Ni har även Västermalmsgallerian och många restauranger samt caféer runt hörnet. Lätt att komma ut på Essingeleden och E4:an för den bilburne.

Pris: 2 590 000 kr

Månadsavgift: 732 kr

Andel i föreningen: 1,24300 %

EL: 100 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 180 kr/mån

Byggår: 1972

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Vindsförråd med storlek från ca 1 kvm till ca 4 kvm (ej snedtak). Det är inte tillåtet att byta vindsförråd med annan medlem och ej heller tillåtet att flytta nummerskyltarna som förråden är uppmärkta med. En tvättstuga belägen i källarplan 1 (2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp, 1 centrifug), ett cykelrum med ingång från Inedalsgatan, ett hobbyrum och en bastu/relaxavdelning belägna på källarplan 2. Fastigheten är utrustad med en stor hiss, portkodsystem, porttelefon som öppnas via hemtelefonen och balkonger finns till samtliga lägenheter. Föreningen har en gemensam innergård med utemöbelgrupp och grill.

Lägenhetsnummer: 5

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1.

Parkering/Bilplats: Garage: Föreningens översta källarplan innehåller 31 garageplatser som hyrs ut till medlemmarna för 400 kr/mån. I garaget finns en välutrustad, riktig tvättplatta med högtryckstvätt och grovdammsugare. Bilen ska vara registrerad på medlemmen och registreringsbevis ska lämnas in tillsammans med ansökan om garageplats. För närvarande är det kö till dessa garageplatser.Andrahandsuthyrning eller utlåning medges ej. Den bostadsrättshavare som väljer att hyra ut sin bostad (efter beviljad ansökan) och samtidigt står i kö för att hyra garageplats i fastigheten är medveten om att han under den tid han väljer att hyra ut sin bostad är tvungen att lämna företräde i garagekön till de medlemmar som inte valt att hyra ut sin bostad i andra hand utan nyttjar sin bostad för eget boende. Se "Särskilda bestämmelser" på ditt garagekontrakt för fler bestämmelser och mer information.Ansökningsblanketten för garageplats hittar du här: Ansökan om garageplats eller under fliken "Dokument".

Allmänt om föreningen: www.brfstenbrottet10.se
Brf Stenbrottet 10 är en äkta förening som bildades 2 mars 1972. Föreningens fastighet "kvarteret Stenbrottet 10" började byggas 1971 och var inflyttningsklar under sommaren 1972. Föreningen består av 66 bostadsrättslägenheter, 5 hyreslokaler, varav en har ett tillhörande lager, samt garage för 63 bilar. Dessutom är ett utrymme i källaren uthyrt till TeliaSonera för basradiostation. Garaget är beläget i två plan under fastigheten, varav det första planet är uthyrt till Stockholms stads parkering. Det andra planet används av föreningens medlemmar.Brf Stenbrottet har varit bostadsrättsförening sedan fastigheten färdigställdes. Föreningen anordnar också städdag en gång under våren och en gång på hösten. Städdagen avslutas med någon form av lättare förtäring.

Tomtens areal: 1 070 kvm.
Bostädernas sammanlagda lägenhetsyta: 3 402 kvm.
Byggnadens utformning: 6-våningshus samt entresolvåning, två källarvåningar och vind. Gulputsad fasad samt fasadtegel och grön plåtbeklädnad. Plant plåttak. Grund av betong. Heltäckningsmatta i trappuppgång. Modern hiss (ej gallergrind).
Uppvärmning: Fjärrvärme.
Hushållsel: Hushållsel debiteras enligt mätare i varje lägenhet. Bostadsrättsinnehavaren betalar den rörliga delen, föreningen den fasta.
Ventilation: Mekanisk ventilation. Ej tillåtet med "riktig" fläkt. Kolfilterfläkt är tillåtet.
Fönster: 2-glas. Fönster mot Fleminggatan är extra ljudisolerade (gäller endast bostadsrätterna).

Förening: Brf Stenbrottet 10

Antal lägenheter: 66

Antal lokaler: 5

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Basutbud ingår.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem. Bealas separat.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.