Kungsholmen

Creutzgatan 2, 3 tr

Läckert bevarat 20-tal högst upp i fastigheten. Ytor i toppskick!

Adress

Creutzgatan 2, 3 tr

Rum

1,5

Slutpris

1 885 000 kr

Avgift

1 994 kr/mån

Boyta

40,5 kvmOm bostaden

Välkommen till en 20-tals pärla utöver det vanliga! Lägenheten är belägen högst upp i huset, med härligt västerläge och stora fönster med rikliga ljusinsläpp. Suverän planlösning med flertalet läckra detaljer, smakfullt renoverad i toppskick och bevarad tidsenlig charm. Stilrent kök med plats för stort matbord, lättmöblerat allrum och fräscht helkaklat badrum. Lägenheten kan med små medel byggas om till en tvåa. Toppenläge i populära brf Kalkonen och intressanta kvarter på ”nya” Kungsholmen!

– Stor välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt mycket god förvaring i form av två klädkammare. Här finns plats för arbetshörna alternativt mer förvaringsutrymme. Snygga vitlaserade furugolv och väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som säng. Här finns möjlighet att sätta upp en vägg och på så sätt få ett litet sovrum. Vitlaserade furugolv och väggar i ljus ton.

– Stilrent kök med köksluckor i ek, grått kakel och mörk bänkskiva i snygg kombination. Köket är utrustat med kyl/frys, gasspis, spisfläkt samt diskmaskin, samtliga vitvaror i rostfritt. Plats för matbord för 6 personer. Vitlaserade furugolv och väggar i ljus ton.

– Fräscht badrum med vitt klinkergolv och vitt kakel på väggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 994 kr

Byggår: 1927

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns bastu, festlokal, gym, källarförråd, fotolabb, snickarverkstad. solarium, vindsförråd och tvättstuga med torkrum. Det finns två gästlägenheter som föreningens medlemmar kan hyra billigt. I föreningslokalen finns plats för ca 50 sittande gäster. Kök, bastu, dusch, jacuzzi och ett litet gym finns i anslutning till festlokalen. Ett kostnadsfritt hobbyrum med tillgång till tre snickarbänkar finns på Geijersvägen 10.

Renoveringar: Utbyte av stammar i VA kök utfördes mellan 1974-75. 1990-1993 byttes stammar för badrum. Under 2009 renoverades lägenhetens fönster.

Lägenhetsnummer: 338

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3.

Parkering/Bilplats: Boende parkering, för mer info www.stockholmskommun.se. Garage finns i området. Nytt garage håller på att byggas i närområdet som skall rymma ca. 2 200 p-platser.

Allmänt om föreningen: http://www.hsb.se/stockholm/kalkonen
Brf Kalkonen är en av HSBs äldsta och största föreningar som registrerades 1926. Föreningen består av 7 fastigheter, uppförda under åren 1926-1936, och består av 546 lägenheter, 4 bostadsrättslokaler samt 32 hyreslokaler. Fastigheterna ritades av den kände arkitekten Sven Wallander.

Antal delägare i varje bostad får högst vara två personer och minsta ägarandel är 25 % per innehavare. Juridisk person godkänns ej. För mer info, se http://www.hsb.se/stockholm/kalkonen

Förening: HSB Brf Kalkonen

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem samt Bredbandsbolaget.

Lugnt och trevligt läge på Kungsholmen vid Thorildsplan och litet torg med T-banan precis utanför. Här bor man nära Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet och Norr Mälarstrand med promenadstråk längs med Riddarfjärden. Med några minuters gångavstånd nås Fridhemsplan med tillgång till all tänkbar service.

Den här delen av Kungsholmen genomgår just nu stora förändringar med ombyggnationer av alla dess slag som kommer integrera Thorildsplan med övriga Kungsholmen. Bl a beläggs en ny esplanadgata längs med Lindhagensgatan, nya bostadsområden byggs i de gamla industriområdena kring Hornsberg, den nya ”Strandparken” kommer byggas från Kristinebergs IP och sträcka sig hela vägen ned till Kristinebergs Strand med båt- och badbryggor.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.