Kungsholmen

Igeldammsgatan 26, 8 tr

Drömboende högst upp med stor balkong i sydväst och vidsträckt utsikt mot Karlbergskanalen. Garageplats ingår!

Adress

Igeldammsgatan 26, 8 tr

Rum

1,5

Slutpris

4 025 000 kr

Avgift

1 147 kr/mån

Boyta

36 kvmOm bostaden

Underbart boende högst upp i huset med stor inglasad balkong i sydväst och magnifik utsikt över grönska och mot Karlbergskanalen. Att det dessutom, förutom värme och vatten även ingår garageplats, bredband och kabel-tv bas i avgiften gör detta till en svårslagen pärla! Lägenheten är ytterst väldisponerad med stort sällskapsvänligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Praktisk sovalkov som ger funktionen av en ”mini 2:a”. Rymligt badrum och goda förvaringsmöjligheter. Det höga läget i kombination med det stora fönsterpartiet ger hela bostaden ett fantastiskt ljus och rymd. Denna lägenhet passar perfekt för såväl singeln som paret. Garageplats som nås direkt med hiss hör till lägenheten och kan hyras ut om man själv inte vill nyttja den. Populär förening med låga avgifter. Hiss finns. Varmt välkomna på visning

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter samt en rymlig garderobsvägg med skjutdörrar.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matbord. Praktisk sovalkov med måtten cirka 2 meter * 2,40 meter.

– Kök med bra förvaringsutrymme. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt, mikrovågsugn samt kyl/frys.

– Badrum utrustat med dusch, handfat, skåp och wc. Förberett för tvättmaskin.

– Stor inglasad balkong i sydvästläge med gott om plats för bord, stolar och växter. Underbar utsikt mot grönska och Karlbergskanalen. Här finns även infravärme vilket gör att man kan njuta av balkongen långt in på hösten och tidigt på våren. Här trivs man!

Pris: 3 150 000 kr

Månadsavgift: 1 147 kr

Andel i föreningen: 0,74200 %

Byggår: 1968

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 85

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 141 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Det finns ett källarförråd. Det finns två gemensamma tvättstugor, torkrum samt soprum.

Bostadsrättsföreningen Isbrytaren 51 förvärvade fastigheten 1977 med adress Igeldammsgatan 24-30. Föreningen består av 61 bostadsrättslägenheter samt 2 lokaler med hyresrätt och en förrådslokal. Föreningen har även ca 81 garageplatser, varav 20 som hyrs ut externt. Om man vill hyra ut sin garageplats krävs tillstånd från styrelsen, garageplatsen får sedan i så fall hyras ut för valfritt belopp. Föreningen äger marken. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare. Delat ägande (t.ex. förälder/barn) är ok, minsta ägarandel är 10%. Överlåtelseavgift betalas av köparen. Projekt för byte av alla fönster och balkongdörrar pågår och beräknas vara genomfört i slutet av året. Mer information finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens utmärkta hemsida www.isbrytaren51.se

Förening: Brf Isbrytaren 51

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Sammanställning: Stor inglasad balkong i sydvästläge med gott om plats för bord, stolar och växter. Underbar utsikt mot grönska och Karlbergskanalen. Här finns även infravärme vilket gör att man kan njuta av balkongen långt in på hösten och tidigt på våren!

Belägen på lugn och tyst gata, med närhet till både S:t Eriksplan och Fridhemsplan med dess stora utbud av trevliga restauranger, mysiga caféer, butiker och mataffärer. Butiker som Grandpa och den moderna Västermalmsgallerian med sitt gedigna utbud ligger en kort promenad bort. Vackra Karlbergskanalen och dess promenad- och joggingspråk är belägna precis nedanför fastigheten. Västermalms Båtklubb ligger bara några minuter bort. På andra sidan kanalen finns Karlbergs slott och slottspark samt Pampas Marina. I motsatt riktning finns Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. Nära även till de expansiva kvarteren vid Hornsbergs Strand. Goda kommunikationer i form av flertalet innerstadsbussar nr. 1, 3, 4, 56, 62, m.fl., tunnelbanans gröna och blå linje.

Information om budgivning och undersökningsplikt:
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Enligt lag råder fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan kontraktskrivning. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats sedan aktuell uppmätning utfördes. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före kontraktskrivningen. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.