Kungsholmen

Industrigatan 6, 4 tr

Högt läge och balkong med fantastisk utsikt. Låg avgift och attraktivt läge

Adress

Industrigatan 6, 4 tr

Rum

1,5

Slutpris

1 750 000 kr

Avgift

1 256 kr/mån

Boyta

35 kvmOm bostaden

Välkomna till denna suveränt planerade 1:a med högt läge och avskiljd balkongsdel med underbar utsikt över takåsarna! Lägenheten är verkligen väldisponerad med ett ljust och rymligt vardagsrum med plats för önskad möblering, snyggt kök, arbetshörna samt rymligt badrum. Lägenheten har en härlig avskiljd balkongsdel med plats för bord och stolar med utsikt över takåsarna och Karlbergskanalen. Dessutom har bostaden flera garderober för förvaring. Lägenheten är mycket attraktivt belägen med tyst och lugnt läge på trevliga Industrigatan med allt det en storstad har att erbjuda alldeles runt knuten. Stabil förening där avgifterna sänkts med 5% 2008 samt ytterligare 20% 2009. Välkomna på visning!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, skolådor samt rymliga garderober. Dessutom finns utrymme som idag används som arbetshörna.

. Ljust och sällskapsvänligt vardagsrum med fönster mot Industrigatan. Vardagsrummet är lättmöblerat och mycket trivsamt.

– Väldisponerat arbetskök med inbyggd spis, ugn, kyl, frys och kolfilterfläkt. Bra förvaring med köksluckor ända upp till tak.

– Generöst halvkaklat badrum utrustat med dusch, handfat, skåp, spegel och wc. Plats finns för badkar om så önskas.

– Underbar avskiljd balkongsdel med utsikt över takåsarna och mot Karlbergskanalen. Gott om plats för bord, stolar och blomster.

Pris: 1 450 000 kr

Månadsavgift: 1 256 kr

Andel i föreningen: 0,81100 %

Byggår: 1984

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten finns ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Dessutom finns en trevlig gemensam innergård med grillplats och trädäck.

Lägenhetsnummer: 673A

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4.

Parkering/Bilplats: 25 garageplatser. Går att hyra för 1 200 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Allmänt om föreningen: Brf Bojen 5 består av 48 lägenheter med bostadsrätt, 3 lägenheter med hyresrätt (dold framtida intäkt), 3 hyreslokaler i markplanet och 25 garageplatser (1200 kr/mån). Föreningen har ersatt fjärrvärme med bergsvärme vilket leder till sänkta uppvärmningskostnader. Stabil förening med god ekonomi där avgifterna sänkts med 5% 2008 samt ytterligare 20% i början av 2009.

Förening: Brf Bojen 5

TV: Ansluten till kabelnät.

Internet: Bredband.

Belägen på lugn gata, med närhet till både S:t Eriksplan och Fridhemsplan med dess stora utbud av trevliga restauranger, mysiga cafeér, butiker och mataffärer. Butiker som Grandpa och den moderna Västermalmsgallerian med sitt gedigna utbud ligger direkt runt hörnet.

Vackra Karlbergskanalen och dess promenad- och joggingspråk är belägna precis nedanför fastigheten. Västermalms Båtklubb ligger bara några minuter bort. På andra sidan kanalen ståtar Karlbergs slott samt dess slottspark. I motsatt riktning finns Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet.

Goda kommunikationer i form av flertalet innerstadsbussar (nr. 1, 3, 4, 62, m.fl.), tunnelbanans gröna och blå linje samt pendeltåg Karlberg och flygbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.