Kungsholmen

Alströmergatan 35, 4 tr

Perfekt "mini 2:a" med ytor i toppskick och solig balkong i högt läge med vy mot takåsar.

Adress

Alströmergatan 35, 4 tr

Rum

1,5

Slutpris

2 100 000 kr

Avgift

1 843 kr/mån

Boyta

33 kvmOm bostaden

Funkislägenhet i mycket gott skick med högt och ljust läge i fastighet från 1941. Här lever du i attraktiva kvarter på Kungsholmen, mellan Fridhemsplan och Kungsholms Strand med promenadstråk längs med Karlbergskanalen. Lägenheten är en fantastiskt bra planerad ”mini-2:a”, utmärkt disponerad för två personer, med ytor som under 2010 renoverats till toppskick! Vardagsrum med utgång till mysig balkong i härligt västerläge med eftermiddags- och kvällssol samt vy mot takåsar och grönska. Smart sovrumsdel/alkov med plats för dubbelsäng. Välutrustat kök i stilren design och splitternytt badrum.

– Hall med plats för avhängning och klädförvaring i tre garderober med tillhörande överskåp. Nyslipad och lackad fiskbensparkett.

– Splitternytt, toppfräscht och snyggt badrum från 2010. Helkaklade väggar, klinkergolv, dusch med vikdörrar i glas, toalett, badrumsskåp och handfat på kommod.

– Vardagsrum med nyslipad och lackad fiskbensparkett. Väggar i sober kulör, lättmöblerade ytor och utgång till balkong i högt läge med eftermiddags- och kvällssol samt vy mot takåsar.

– Innanför vardagsrummet finns en smart sovrumsdel/alkov med plats för dubbelsäng. Nyslipad och lackad fiskbensparkett. Väggar i sober kulör.

– Snyggt kök i stilren design med skåp och luckor i högblankt vitt. Arbetsytor med bänkskivor i oljad valnöt med underlimmad diskho och glaskakel på väggen ovan. Kyl, frys, keramikhäll, varmluftsugn och fläkt i rostfri design. Nytt linoleumgolv i gråvitrutigt mönster.

Pris: 2 075 000 kr

Månadsavgift: 1 843 kr

Andel i föreningen: 2,79000 %

Byggår: 1941

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns Grovsoprum, tvättstuga och vindsförråd.

Renoveringar: V/A-stammar relinade 2008, tak 2007, trapphus 2010, balkonger 2003-2004 m.m.

Lägenhetsnummer: 44

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5.

Parkering/Bilplats: Föreningen har 16 p-platser för 800:-/mån. I övrigt gäller boendeparkering på gatan och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Ankaret 23 förvärvade fastigheten 1993 och består av 35 lägenheter.

Förening: Brf Ankaret 23

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem och Ownit 100 Mbit/s. Bredband från Ownit ingår i avgiften.

Sammanställning: Balkong i högt västerläge med eftermiddags- och kvällssol samt vy mot takåsar.

Närområdet har gott om restauranger och butiker. Västermalmsgallerian har förgyllt såväl trivsel som shopping i området kring Fridhemsplan. Några stenkast bort finns Karlbergskanalen med dess erkänt trevliga promenadstråk längs vattenlinjen. På väg bort mot Hornsbergs och Kristinebergs strand passerar man bland annat Västermalms Båtklubb. Väljer man motsatt färdriktning längs kanalen når man efter en behaglig promenad Stadshuset. På andra sidan kanalen förgyller vackra Karlbergs slott utsikten. Även Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken finns inom promenadavstånd. Goda kommunikationer i form av T-bana (Fridhemsplan) och flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.