Gröndal

Eldarvägen 4, 4 tr

VISNING INSTÄLLD! LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Eldarvägen 4, 4 tr

Rum

1,5

Slutpris

1 690 000 kr

Avgift

1 660 kr/mån

Boyta

37 kvmOm bostaden

I idylliskt trivsamma Gröndal med gedigen småstadskänsla nära vatten och natur finns denna trevliga 20-talslägenhet i vacker fastighet anno 1924. Lägenheten är belägen högst upp i fastigheten med ursprungsdetaljer såsom slipade furugolv och fönster med djupa nischer. Lägenheten är idag en 1,5:a men kan med enkla medel byggas om till en bra minitvåa, se alternativ planskiss. Varmt välkomna!

– Stor välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Detta utrymme kan med fördel användas som sovalkov. Hela lägenheten har genomgående fina furugolv.

– Allrum med naturlig plats för soffa och tv-möbel. Här finns även plats för säng om så önskas.

– Stort och trevligt kök med plats för matbord för 4-6 personer. Köket är utrustat med kyl/frys, spis samt ovansittande spisfläkt.

– Helkaklat badrum med golvvärme. Mörkt klinker på golv och vitt kakel på väggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 660 kr

Andel i föreningen: 2,58232 %

Byggår: 1924

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns barnvagnsrum, bastu, cykelförråd samt tvättstuga. Innergård med möbler och grillmöjligheter.

Lägenhetsnummer: 30

Hiss: Nej

Våning: 4

Parkering/Bilplats: Föreningen har 11 garageplatser varav 1 är en mc-plats. I övrigt gäller boenderparkering på gatan för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: Bostadsföreningen Rodret 2 u p a består av 32 st lägenheter och 5 lokaler. Styrelsen diskuterar en höjning av månadsavgifterna.

Förening: Bf Rodret 2 u.p.a

TV: Ansluten till kabelnät. Com Hem.

Internet: Bredband. ADSL.

Sammanställning: Vädringsbalkonger mellan varje våningsplan.

Trevligt läge med ständig närhet till vatten och grönområden i form av Mörtviken, Vinterviken, Ormberget, Mälaren och Trekanten. Härlig småstadskänsla med närservice, matbutiker och restauranger i Gröndal och än bättre utbud i Liljeholmens centrum, med galleria med 90 butiker och biograf.

Goda kommunikationer med Tvärbanan precis utanför, t-bana (Liljeholmen) och flertalet bussar.

Gröndal började utvecklas som en tidig arbetar- och fabriksförstad i samband med Västra stambanans utbyggnad förbi Liljeholmen på 1860-talet. Under 1940-talet blev stadsdelen känd genom de stjärnhus, ritade av arkitektfirman Backström och Reinius, som uppfördes av byggmästare Olle Engkvist.

Efter Västra Stambanan och Liljeholmens stations tillkomst på 1860-talet förändrades områdets karaktär och industrier började anläggas.
Från 1910-talet fram till 1950-talet fanns också en livlig varvsindustri för fritidsbåtar i Gröndal. 1926 blev Gröndal en stadsdel i Stockholms stad. Under 1940-talet genomfördes sanering av industrier och bristfälliga bostäder. När 1970-talet inleddes var emellertid industriernas tid i Gröndal förbi och området ersattes under 1980-talet med bostäder.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.