Gärdet

Sehlstedtsgatan 7, 2 tr

Lyxklass! Välkomna till denna nya, otroligt påkostade, välplanerade och soliga bostad med balkong i västerläge på plan 2 i tyst läge.

Adress

Sehlstedtsgatan 7, 2 tr

Rum

1,5

Slutpris

2 800 000 kr

Avgift

2 150 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Välkomna till denna nya lyxiga bostad med solig balkong i perfekt västerläge. Här trivs man, en lägenhet att längta hem till! Underbart läge med närhet till stan, grönområden, gym, bussar och härliga Kampermentsbadet under sommaren.

Säkerhetsdörr.

Välkomnande hall med ljus Carrera marmor på golv.

Helkaklat exklusivt badrum med dusch med glasvägg, tvättställ med vit kommod och spegelskåp ovan med belysning och tvättmaskin i rostfritt från SMEG.

Öppet vitt kök i rum med vitvaror i rostfritt från SMEG; integrerad diskmaskin, ugn, mikro och integrerad kyl/frys. Snygga inbyggda skåpsförvaringar i vitt utan handtag. Plats för mathörna.

Vardagsrummet i vitt och högt i tak ca 2,65 och med lackat parkettgolv mot tyst innergård. Utgång till solig balkong i västerläge med trätrall och glaspartier.

Sovalkov för säng om ca 1,20 med platsbyggd garderobsvägg från golv till tak med ELFA system och med skjutbara dragdörrar i vitt.

Pris: 2 795 000 kr

Månadsavgift: 2 150 kr

EL: 150 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 230 kr/mån

Fönster: 3-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Renoveringar: Totalentreprenören Kungsfiskaren Bygg och Fastighet AB (byter namn till PEAB från och med 1 december 2013).

Lägenhetsnummer: 1206

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5.

Energiförbrukning: 150 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: 51 garageplatser. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. Infart från Tegeluddsvägen 70-72. www.garageplatsen.se www.stockholm.se

Allmänt om föreningen: www.tegeludden.se
Föreningen består av 102 bostadsrätter samt 3 uthyrda lokaler. Markenentreprenaden färdigställs under sommaren 2014.

Förening: Brf Tegeludden 17

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 102

Antal lokaler: 3

TV: TV signal är aktiverad i nätet medan du måste själv beställa "Set Top Box" från den TV leverantör du väljer, alternativt beställa av en TV representant som kommer att finnas i fastigheten under inflyttning. Reza Nouri tfn 070 – 496 12 43.

Internet: Brf Tegeludden 17 har ett öppet kommunikationsnät för bredbandstjänster som drivs av Zitius. Öppet när innebär att du själv bestämmer varifrån du vill köpa dina tjänster, aktuella leverantörer hittar du i www.qmarket.se

Läge:
———-
ICA, tobaksaffär, SATS, café, restauranger och härliga Kampementsbadet runt hörnet.

Underbara promenadstråk längs med grönskande Gärdet och mot Djurgården samt Djurgårdsbrunnskanalen. Kort promenad till Fältöversten med all tänkbar service eller cykla till Stureplan på ca 10 minuter.

Bra kommunikationer med buss 1, 72 och 76, bekvämt promenadavstånd till T-Gärdet. www.sl.se

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.