Gärdet

Furusundsgatan 3

VISNING INSTÄLLD! LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Furusundsgatan 3

Rum

1,5

Slutpris

1 800 000 kr

Avgift

1 908 kr/mån

Boyta

34 kvmOm bostaden

Välkomna till denna fina och charmiga lägenhet med suveränt läge på Gärdet. Lägenheten är mycket välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. De stora fönsterna ger hela bostaden ljus och rymd. Stort vardagsrum med gott om plats för såväl säng som soffa. Trevligt kök med matplats samt ett fräscht helkaklat badrum. Matplatsen kan göras om till ett mindre sovrum om så önskas. Här bor du tyst och lugnt med all nödvändig service bara ett stenkast bort. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt god förvaring i tre garderober.

– Ljust och trivsamt allrum med gott om plats för såväl säng som soffa.

– Trevligt kök med ljusa köksluckor och vitt kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, spis samt spisfläkt. Matplatsen kan göras om till ett mindre sovrum om så önskas.

– Fräscht helkaklat badrum med ljusgrått klinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med badkar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 908 kr

Andel i föreningen: 3,02683 %

Byggår: 1939

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Fräsch tvättstuga med tre maskiner, två torktumlare, mangel och torkrum. Cykelförråd finns i källaren. Gård med trädgårdsmöbler och grill under sommarhalvåret.

Renoveringar: – Elstambyte 1990 – Rörstambyte – wc och kök, omputsning av fasad, omläggning av tak 1995 – Renovering av tvättstuga och installation av säkerhetsdörrar 2006

Lägenhetsnummer: 2 (1003)

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: För folkbokförda i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad (08- 508 263 00). Ansökan kan även lämnas på http://www.stockholm.se Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar f.n. 700 kr. Alternativt kan biljett lösas för f.n. 50 kr/dygn.

Allmänt om föreningen: Brf Fodermarsken 1 förvärvade fastigheten 2005 och består av 26 lägenheter med bostadsrätt, 1 lägenhet med hyresrätt samt 1 lokal.

Förening: Brf Fodermarsken 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Härligt rofyllt läge på Gärdet med närhet till grön- och strövområden. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana ett stenkast från huset och flertalet innerstadsbussar. I anslutning till boendet finns pizzeria, sushirestaurang, mataffär, apotek och bank. Med bekväm promenad nås Karlaplan och Fältöverstens shopping samt vackra Tessinparken.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.