Frösunda

Signe Tillischgatan 10, 1 tr

Suverän hörnlägenhet med stor uteplats! Trevlig planlösning och toppskick!

Adress

Signe Tillischgatan 10, 1 tr

Rum

1,5

Slutpris

1 520 000 kr

Avgift

2 891 kr/mån

Boyta

47 kvmOm bostaden

Välkommen till denna ljusa hörnlägenhet med stor härlig uteplats med förmiddags- samt kvällssol. Vardagsrum i öppen planlösning med kök skapar en trivsam atmosfär. Fullutrustat kök med matplats för 4 personer. En stilren glasskiva delar av rummet och på så sätt skapas ett trivsamt sovrum. Toppfräscht badrum med badkar och tvättpelare. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av en walk-in-closet. Moderna tillval och en sober färgsättning ger dessutom lägenheten en härlig karaktär. Perfekt belägen på återvändsgata i populära Frösunda. Missa inte denna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt mycket god förvaring i form av en anslutande walk-in-closet. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Stora fönster ger ett härligt ljus. Utgång till stor trivsam uteplats med förmiddags- samt kvällssol. Väggar i ljus ton och parkettgolv.

– Kök i stilren design med ljus skåpinredning och mörka bänkskivor i snygg kombination. Komplett maskinell utrustning i form av kyl/frys, integrerad diskmaskin, spis samt ovansittande fläkt. Samtliga vitvaror i rostfritt. Barbord med plats för 4 personer. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Genom en stilren glasskiva delas rummet av och på så sätt skapas ett trivsamt sovrum. Plats för dubbelsäng. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Toppfräscht helkaklat badrum med golvvärme, badkar, WC, stilren komod, handduksvärmare samt tvättmaskin och torktumlare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 891 kr

Byggår: 2007

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5-6 kvm. I samma trappuppgång finns även en tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 131

Hiss: Ja

Våning: 2

Parkering/Bilplats: Föreningen förfogar över 72 garageplatser till vilka det är separat kö. Garagehyran var 2009, 822 – 1.219 kr/månad beroende på platsens storlek.

Allmänt om föreningen: Brf Klinten 2 består av 5 punkthus med totalt 133 bostadsrätter. Föreningen har en mycket bra hemsida; http://www.klinten2.se/wp/

Förening: Brf Klinten 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem. Föreningen installerar just nu bredband från Ownit. Kostnad 89 kr/mån, som kommer att läggas på månadsavgiften from 15/5.

Sammanställning: Stor trivsam uteplats med förmiddags- samt kvällssol. Finns möjlighet att bygga staket runt uteplatsen. Mycket begränsad insyn!

Frösunda är ett mycket trevligt och barnvänligt område med närhet till såväl Ulriksdals slottspark som Hagaparken med dess utmärkta utbud av motion och rekreation samt strövområden längs Brunnsvikens stränder. Nära till Solna Centrum med dess utbud av restauranger, butiker och övrig service. I Frösundaområdet finns dessutom en livsmedelsbutik, butiker samt restauranger. Goda kommunikationsmöjligheter med bussar mot Solna Centrum, Karolinska sjukhuset, Odenplan och Universitetet samt flygbussar till Arlanda. Med pendeltåg från Solna station nås T-Centralen på 7 minuter.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.