Enskededalen

Täppgränd 109, ep

Unik lägenhet med musikstudio! Flexibel planlösning, perfekt 1,5:a med vardagsrum, sovrum och kök. 2 minuter till tunnelbanan.

Adress

Täppgränd 109, ep

Rum

1,5

Slutpris

1 560 000 kr

Avgift

2 343 kr/mån

Boyta

53 kvmOm bostaden

Välkommen till Täppgränd och ett av Enskededalens styvaste läge med fin uteplats och radhuskänsla. På det första våningsplanet med ett stillsamt läge, tillhandahålls nu denna förträffliga lägenhet med 1,5 rum och kök.

Lägenheten har av säljaren nyttjats som bostad och musikstudio. I lägenheten har både nationella och internationella artister vistats och deras låtar har producerats. Denna lägenhet passar perfekt för er musikintresserade då lägenheten är påkostad med ljudabsorbenter och ljudisolerat uppåt. För den musikintresserade är denna lägenhet helt optimal och studion har en gedigen historia.

För er som har tänkt använda lägenheten för boende är det relativt enkelt att bygga om och sätta sin egen prägel på lägenhetens utformning. Det går enkelt att använda den befintliga studiodelen som sovrum eller arbetsrum. Funktionellt vardagsrum och kök med en härlig uteplats mot innergården.

Lägenheten behöver ni uppleva för att inspireras, unikt tillfälle!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter och 2 garderober. Valnötsparkett och ljusmålade väggar.

– Trevligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Stora fönster med bra ljusinsläpp. Ljusmålade väggar och ekparkettgolv.

– Charmigt kök, bra förvaringsutrymmen med köksluckor i vit. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, spisfläkt och diskmaskin. Fönster ut mot innergård, Ljusmålade väggar och valnötsparkett.

– Stort rum som idag används som musikstudio. Stort fönster in till vardagsrum och ett mindre fönster in till inspelningsbåset. Ljudabsorbenter är installerat för att dämpa ljudets spridning. Detta rum går enkelt att göra om till sovrum. Ljusmålade väggar och ekparkett.

– Fräscht och rymligt badrum, utrustat med tvättställ, dusch, badkar, WC, handdukstork, spegelskåp och tvättmaskin.

Övrigt.
Musikutrustningen så som hårdvara, mjukvara, maskinellutrustning, förstärkare, högtalare, kablar och dylikt ingår INTE i försäljningen av bostaden.

Det som köpare kan överta om köparen vill är ljudabsorbenterna. Dvs. de fyrkantiga skumgummi modulerna som är monterade på väggarna. Inne i studion och inspelningsbåset.

Pris: 1 595 000 kr

Månadsavgift: 2 343 kr

Andel i föreningen: 0,75580 %

Byggår: 1982

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga. Tvättstugan i närliggande fastighet utrustat med tvättmaskin, torktumlare och torkrum. Cykelplats finns på innergården.

Renoveringar: 2012 Spolning av de nedre avloppsstammarna har genomförts. 2012 Reparation tak, hängrännor. 2005 byggdes lägenheten, från att tidigare varit dagis.

Lägenhetsnummer: (1003) 11514

Hiss: Nej

Våningsplan: Bottenvåning med egen ingång.

Energiförbrukning: 143 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade 2011-03-24 fastigheten Stockholm Dalen 8 i Stockholms kommun. Föreningens fastighet består av Täppgärnd 77-115. Av de 108 lägenheterna är 80 upplåtna med bostadsrätt och 28 med hyresrätt.

Förening: Brf Videgården 1

Antal lägenheter: 108

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Indraget höghastighets internet via fiber, välj bland flera leverantörer.

Sammanställning: Uteplats, läge söder.

Enskededalen är ett mycket attraktivt och tilltalande område alldeles i utkanten av Stockholms innerstad. I närområdet finns det fina och barnvänliga grönområden samt parker. Alldeles intill finns det utomhusbad, elljusspår och Hammarbybacken. I området finns matvarubutiker, apotek, postombud och annan tänkbar service. Närmsta shoppingcenter är Globen med ett 60-tal butiker samt resturanger och caféer. Här i Enskededalen upplever ni lugnet med en underbar boendemiljö samtidigt som ni befinner er alldeles i närheten av Stockholms innerstad.

Goda kommunikationerna i form av tunnelbana, närmaste station är Sandsborg som tar er till T-centralen på ca 10 minuter. Flera olika bussar trafikerar Enskededalen som bland annat tar er till Gullmarsplan, varifrån ni sedan kan ta tvärbanan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.