Enskede

Odelbergsvägen 23, ½ tr

Pärla i Ensked gård!

Adress

Odelbergsvägen 23, ½ tr

Rum

1,5

Slutpris

2 700 000 kr

Avgift

2 685 kr/mån

Boyta

45 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara bostad i villa idyllen med plats för både par och singlar. Här trivs man! Stort luftigt rum utan insyn mot parkläge. Generösa fönster, parkettgolv och stor bred sovalkov som idag har dubbelsäng. Stort fräscht kök med matplats för ca 4-6 personer som går att göra om till sovrum om man flyttar köket till alkoven. Parkettgolv i hela lägenheten. Vitt kök med svart kakel och belysning i överskåpen. Vitvaror; vit kyl/frys, gasspis med fläkt ovan. Viss originalinredning väl bevarad som ett högt skåp i vitt med bra förvaring. Fondvägg. Stort fönster mot tyst parkläge utan insyn. Stor rymlig garderobsvägg med spegelglas i hallen från golv till tak. Kapphängare i original och en platsbyggd garderob. Allt i vitt. Glasdörr in till vardagsrummet. Helkaklat badrum år 2000 med badkar, vita väggar och våtrumsmatta i ljusblått. WC, tvättställ med spegel ovan, badrumsskåp ovan wc och vattenburen handduksvärmare.

Pris: 2 295 000 kr

Månadsavgift: 2 685 kr
Ingår värme och vatten. Driftskostnad ca 520 kr för el 200 kr/m, gas 220 kr/m samt hemförsäkring 100 kr/m.

Andel i föreningen: 0,07670 %

Byggår: 1931

Fönster: 2-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 1 (1101)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3.

Parkering/Bilplats: Fri parkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Välskött och liten trevlig förening om 12 medlemslägenheter som ligger i ett vackert grönt läge nära Ensked Gård i villaidyllen. Fastighetenrenoverades under året 1999-2000 med stambyte.

Tvättstugan finns i porten. Källarförråd och vindsförråd ingår. Hobbyrum/snickarrum finns för medlemmarna.

Förening: Brf Tallgården Nr 1

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 12

TV: Betalas separat, idag har säljaren en Boxer.

Internet: Betalas separat. Idag har säljaren en ALL Tele bredband. Föreningen håller på att dra in fibernät i fastigheten som bör vara klart till hösten. Kostnad ca under 4.000 kr att ansluta sig.

Enskede Gård har närhet till allt; Globen, Södermalm och även lätt att ta sig snabbt ut på E4 och Essingeleden. Här bor du mitt i villaidyllen med T-banan runt hörnet. Goda kommunikationer. Hållplats Linde Tvärbanan finns inom gångavstånd. En Indisk restaurang runt hörnet och en Pizzeria vid T-banan. Lätt att handla vid Sockenplan med Konsum, bageri Gateau, Thairestaurang osv. Alt hela Globen Shoppinggalleria.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.