Birkastan

Bråvallagatan 5, 1 tr

Underbart boende med ljus, rymd och charm. Drömläge i Birkastan intill Rörstrandsgatan!

Adress

Bråvallagatan 5, 1 tr

Rum

1,5

Slutpris

2 450 000 kr

Avgift

1 968 kr/mån

Boyta

42 kvmOm bostaden

Välkomna till denna fantastiskt fina lägenhet attraktivt belägen på vackra Bråvallagatan precis intill Rörstrandsgatan! Lägenheten är ytterst välplanerad och är i fint skick med den äldre charmen väl bevarad. Spröjsade fönster med djupa nischer, spegeldörrar, generös takhöjd samt fiskbensparkett. Charmigt och väldisponerat kök med diskmaskin och matplats samt badrum med bl.a. golvvärme Stort och trivsamt vardagsrum samt bra förvaringsmöjligheter. Här bor du tyst och lugnt med allt det Stockholm har att erbjuda precis runt husknuten. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana, bussar och pendeltåg i området. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt en inbyggd garderob. Inre hall som perfekt kan disponeras som arbetshörna eller extra garderobsvägg om så önskas.

– Rymligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. En inbyggd klädkammare. Fiskbenspakett och spröjsat fönster med djupa nischer.

– Väldisponerat kök med matplats. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, gasspis, elugn och fläkt. Vackert spröjsat fönster med djupa nischer.

– Helkaklat badrum med golvvärme, badkar, dusch, handdukstork, handfat, skåp, spegel och wc.

Pris: 2 490 000 kr

Månadsavgift: 1 968 kr

Andel i föreningen: 3,59130 %

Byggår: 1927

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga, bastu, relaxrum, samt två innergårdar, en på framsidan och en på baksidan där det finns trädgårdsmöblering.

Lägenhetsnummer: 121

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1.

Allmänt om föreningen: Brf Stengodset 5 bildades 1994 och består av 26 lägenheter. V/A stammar byttes ut 1999. Inga beslutade avgiftsändringar finns enligt föreningen. Populär och välskött förening. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida: www.sbc.se/stengodset5

Förening: Brf Stengodset 5

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Synnerligen eftersökt läge i Birkastan precis intill Rörstrandsgatan med mysiga caféer, trevliga restauranger, trendiga butiker, matvaruaffärer och all annan service i området. Stockholms glasshus, Två, Mellqvist kaffebar, Xoko, Raw och Paus är några av Birkastans höjdare och nås inom två minuters promenad. Vasaparken med café och minigolf, lekpark, fotbollsplaner och isbana vintertid är inte långt borta. Inte heller Fridhemsplan och mederna Västermalmsgallerian. Karlbergs slott, beläget vid kanalen, är en annan plats för bad och picknick. För den aktive finns motionsspår och hinderbana i slottsparken.
Goda kommunikationer med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar (bl.a. 3, 4 och 47), pendeltåg vid Karlbergs station samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.