Vasastan

Sveavägen 45, vån 4

Adress

Sveavägen 45, vån 4

Rum

4,5

Slutpris

16 000 000 kr

Avgift

5 834 kr/mån

Boyta

163 kvmOm bostaden

Suverän och strålande ljus lägenhet, högt upp med bra planlösning, balkong i västläge samt en fri utsikt. Fungerande öppen spis & vackra detaljer från byggåret. Lågt belånad förening som äger marken med de större renoveringarna bakom sig samt garage i huset.

Våningen är belägen mellan Tegnérlunden och Adolf Fredriks Kyrka. Närhet till utmärkta kommunikationer så som tunnelbana, bussar, Arlanda express samt till innerstadens rika utbud av affärer, saluhallar samt restauranger, biografer och teatrar. Inom några kvarter finns välrenommerade skolor som Stockholm international school, Franska skolan och Norra Real.

HALL
Välkomnande & pampig hall med goda förvaringsmöjligheter. Från hallen nås majoriteten av alla lägenhetens rum, balkong och gäst-WC. Här möte vi direkt av det fantastiska ljusinsläppet.

VARDAGSRUM/MATSAL
Sällskapsrummen ligger i fil och separeras med vackra dubbla skjutdörrar. De båda rummen smyckas av en mängd originaldetaljer, så som vackra fönsterpartier, originalstukaturer och öppen spis. Matsalen rymmer ett gediget långbord för stora middagar och i vardagsrummet kan man fylla på med allt från soffgrupp och tv-möblemang till maffiga förvaringslösningar. De båda rummen är kort förklarat både väldigt stora och luftiga. Fri utsikt och härligt ljusinsläpp.

ARBETSRUM/SOVRUM
Arbetsrummet, som det för närvarande används som, har en fri utsikt och gott om plats för möblemang efter eget smak och tycke. Detta kan med enkelhet göras om till ett privat sovrum.

SOVRUM
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng med exemplariska fövaringsmöjigheter. Fönster mot lugn innergården.

KÖK
Stort och välutrustat kök. Här finns även plats för matbord invid fönster mot innergården. Generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter i fina skåp och luckor.

BALKONG
Balkong i västläge med gott om plats för möblemang efter eget smak och tycke. Balkongen vetter mot den lugna innergården.

BADRUM
Stort badrum utrustat med WC, jacuzzi-badkar, dusch, handdukstork samt handfat med kommod. Finns även förvaringsmöjligheter.

GÄST-WC
Gäst-WC i anslutning till hallen. Utrustat med WC & handfat.

ÖVRIGT
Till lägenheten tillhör ett nyttjanderätt till ett förråd.
Lägenheten är registrerad som 4 rok.

Pris: 16 000 000 kr

Månadsavgift: 5 834 kr
inkl Värme, Vatten, Kabel-TV basutbud & bredband

Andel i föreningen: 2,07370 %

Byggnadstyp: Flerbostadshus

Byggår: 1921

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 2-glasfönster

Lägenhetsnummer: 012

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 5

Energideklaration: Utförd

Energideklaration utförd: 2020-03-02

Allmänt om föreningen: FÖRENINGEN OCH FASTIGHETEN
Bostadsföreningen S:ta Anna bildades 1921 då fastigheten byggdes. Föreningen är att betrakta som en äkta bostadsrättsförening och man äger marken som byggnaden står på. Fastigheten är ritad av arkitekterna Höög och Morssing och har representativ entré med dekormålade taklister och marmorgolv. 1997 ombildades bostadsföreningen till Brf S:ta Anna 7. Byggnadens totala yta är enligt taxeringsbeskedet 7 171kvm, varav 5 216 kvm utgör lägenhetsyta. Föreningen upplåter 35 lägenheter och 4 lokaler med bostadsrätt. I källaren finns 22 garageplatser och cykelrum som nås med rymlig hiss, som har plats för barnvagn. Till garageplatserna är det f n kö. Moderniserad tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 mangel och 1 torkskåp. I samma plan finns en gemensamt föreningslokal innehållande minikök, kyl & mikro. Kabel-TV/Bredband via Allente. Till medlemmarnas förfogande finns en grönskande och solig innergård med utemöbler och grill.

RENOVERINGAR
-Stambyte i kök och badrum 1990-1991
-Byggnation av vindsvåningar 1990-1991
-Omputsning av samtliga fasader 2001-2002
-Godkänd OVK besiktning 2020
-Reparation och målning av tak 2010
-Reparation av tak i gårdshus 2010
-Ommålning av fönster 2022
-Portar, entréer, trappuppgångar och fönster har renoverats under 1990 och 2000-talet.

Förening: BRF S:ta Anna

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Via Allente, ingår i avgiften

Internet: Via Allente, ingår i avgiften

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.