Gullmarsplan

Grafikvägen 22, 1 tr

Strålande ljus 1940-tals pärla i mycket bra skick med optimal planlösning. Perfekt compact living i lugn & grönskande oas invid Gullmarsplan.

Adress

Grafikvägen 22, 1 tr

Rum

1

Slutpris

2 150 000 kr

Avgift

1 089 kr/mån

Boyta

21 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Grafikvägen 22 och denna perfekta lilla pärla som erbjuder ett optimalt yteffektivt boende på lugn och grönskande återvändsgata alldeles intill Gullmarsplan.

Här har man med stil och finess lyckats skapa ett fantastiskt hem på en liten yta. Perfekt som första lägenhet. Planlösningen är optimerad och maximalt yteffektiv. Här finns ett lättmöblerat, ljust och luftigt rum med flödande ljus från stort fönster med vy över härlig grönska samt plats för både säng, soffa och matbord. Öppet kök med gott om skåp och förvaring. Utmärkt klädförvaring i garderob. I direkt anslutning till hallen finns ett snyggt helkaklat badrum med dusch.

Här bor man intill god service och utmärkta kommunikationer både vid knutpunkten Gullmarsplan och Globen samtidigt kan man smidig ta sig över bron till Södermalm. För grönska och fina natur finns Grynkvarnsparken och Årstaviken en kort promenad bort.

Välkommen på visning!

– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Plats för avhängning av ytterkläder och skor samt garderob för förvaring.

– Fint kök i öppen planlösning med rummet. Gott om skåp samt kyl/frys, spishäll, ugn och fläkt.

– Rummet ligger i öppen planlösning med köket vilket skapar en hemtrevlig känsla. Stort fönster i söder ger fint ljusinsläpp och fri vy över grönska. Bra yta med plats för säng, soffa, matbord och övrig önskad möblering.

– Fräscht kaklat badrum med klinkers, handdukstork, WC, handfat och spegel.

Pris: 1 795 000 kr

Månadsavgift: 1 089 kr
I avgiften ingår värme & VA. Obligatoriskt tillägg om 254 kr/mån för bredband & Telenors basutbud tillkommer.

Andel i föreningen: 0,80000 %

EL: 150 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 300 kr/mån

Byggår: 1946

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 49 (1102)

Hiss: Nej

Våning: 1

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 177 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Det finns 15 garageplatser, kostnad 700 kr/mån. Kösystem.

Allmänt om föreningen: Brf Kopparsticket registrerades 2007 och är en äkta förening som upplåter 46 lägenheter med bostadsrätt samt 12 lägenheter och 5 lokaler med hyresrätt. Fastigheterna är upplåtna med tomträtt. Tomträttsavtalet skrivs om 2045 Fastigheterna bebyggdes 1946 och består av 2 flerbostadshus. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 3 547 kvm, varav 3 293 kvm utgör lägenhetsyta och 254 kvm utgör lokalyta. Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2017 och sträcker sig fram till 2046. Inga planerade avgiftsförändringar.
Det finns 15 garageplatser, kostnad 700 kr/mån. Kösystem. Det finns gemensam uteplats i föreningen trädgård. Föreningslokal att hyra. Lägenheten disponerar två källarförråd.

Utföra renoveringar:
Stambyte 2011-2012
Renovering av badrum
Byte av elstigar och eldragning i lägenheterna
Renovering av tvättstugor
Tilläggsisolering av fasad 2016
Byte av fönster
Byte av balkongräcken
Installation av fiberkabel 2016-2017
Byte av undercentraler

För ytterligare information se årsredovisningen.

Förening: Brf Kopparsticket

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 58

Antal lokaler: 5

Antal hyresrätter: 12

TV: Telenors basutbud och bredband.

Sammanställning: Det finns gemensam uteplats i föreningen trädgård.

Vid Gullmarsplan finns allt ni kan önska som Hemköp, 7-eleven, restauranger, apotek, blomsteraffär, bageri, m.m. Gullmarsplan är en av Stockholms största trafikpunkter för kollektivtrafik. Härifrån går tvärbanan som trafikerar Sickla, Liljeholmen, Stora Essingen och Alvik, en mängd olika busslinjer till stadens alla hörn samt tunnelbanans gröna linje som på ca 1 minut tar er till pulsen på Södermalm och på ca 9 minuter till T-centralen. Det går också att på bara några minuter cykla eller promenera över bron till Södermalm. För er som vill njuta av vacker natur ligger Årstavikens glittrande vatten bara ett stenkast bort med trivsamma promenadstigar, löparslingor och härliga utsiktsplatser. Även Nackareservatet med vandringsleder, skogar och sjöar finns nära till hands.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.