Rikard Reinedahl

5/5

”Rikard är kunnig, driven och satsar allt i varje affär.”

Rikard har arbetat som fastighetsmäklare i Stockholm sedan 2004. Med sin erfarenhet och sitt driv har han genomfört många rekordförsäljningar i samtliga stadsdelar. Rikard har ett genuint engagemang i varje affär och lägger stor vikt på god kommunikation, god tillgänglighet och ett fantastiskt slutresultat.

Rikard är mycket smidig att arbeta med. Tydlig, seriös och kommunikativ! Jag kan helt klart rekommendera honom.

Tony M

Ovärderlig rutin och engagemang i budprocessen – upplever att det helt och hållet var mäklarens yrkesskicklighet som tog det från ett okej pris till ett jättebra pris.

Pontus R

Andra gången vi säljer med Rikard och han gör ett fantastiskt jobb. Lyhörd, engagerad och påläst. Väldigt nöjda och kan starkt rekommendera honom som mäklare!

Johan M

Rikard är en mycket lyhörd, professionell och förtroendeingivande mäklare som är lätt att tycka om. Sällan skådat en mäklare som är så enkel att ha att göra med och som är snabbare på att svara. Han är tydlig i sin kommunikation och jag skulle anlita honom alla dagar i veckan! Rekommenderar honom varmt, här är en mäklare du kommer vara nöjd med!

Anna-Maria M

Jag vill ge mina absolut bästa rekommendationer till Rikard. Jag har anlitat honom vid flera försäljningar tidigare också – han är utan tvekan Stockholms bästa mäklare! Jag kommer alltid att fortsätta att anlita Rikard vid framtida försäljningar! Tips till alla: Gör det ni också!!

Linda J

Rikard gav ett gediget och förtroendeingivande intryck. Lägenhetsbeskrivningen i annonsen var bra formulerad och träffsäker. Han startade budgivningen tidigt på dagen och höll i den i liv till sent på kvällen. Vi är mycket nöjda med insatsen.

Joakim H

Efter att ha träffat många mäklare så valde vi att jobba med Rikard och har varit väldigt nöjda med vårt val. Vi kände oss väldigt trygga genom hela affären och fick också ett mycket bättre resultat än väntat.

Cassandra H

Rikard sålde min första lägenhet år 2009 och det var en självklarhet att han skulle få uppdraget att sälja mitt andra hem i Vasastan. Han är kunnig, lyhörd, ödmjuk och tydlig i sin kommunikation. Bra avtal och jag känner mig nöjd. Vidare utmärker sig Rikard att han ser till både säljarens och köparens behov vilket har underlättat utflytt/inflytt. Det har varit riktigt roligt att samarbete med Rikard och han får mina allra bästa rekommendationer.

Jenny F

Att välja Rikard var lätt och det blev helt rätt! Rikard är påläst, engagerad och noggrann, viktigt för oss som säljare och även bra för köpare. Ska vi sälja igen blir det med Rikard!

Ted J

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.