Oscar Bäverstam

Oscar Bäverstam

Fastighetsmäklare

070 863 39 95 |

4.8 / 5 i betyg

”Med ett oslagbart driv strävar Oscar att alltid överträffa förväntningar.”

Oscar är en mycket glad och förtroendeingivande person. Oscar är en god lyssnare då han med nyfikenhet och målmedvetenhet tar vara på kundens intressen. Med ett oslagbart driv strävar Oscar att alltid överträffa förväntningar, vilket har resulterat i många glada och nöjda kunder.

Efter att ha varit bosatt och studerat i England började han arbeta på Bostadsrättsspecialisten för fem år sedan. Att arbeta med professionalism, ödmjukhet och flexibilitet samt passion för sitt yrke är en självklarhet för Oscar.

”En helt enastående mäklare.
Klara och direkta uppföljningar (som man som säljare mer än gärna vill ha). Kan inte nog rekommendera honom.”

Kay K

 

”Oscar har under hela processen gjort ett tryggt och förtroendefullt intryck på mig. Han har varit både korrekt och noggrann samtidigt som han har bjudit på sig själv och därigenom gjort ett personligt avtryck. Jag är jättenöjd med både bemötandet och det strålande resultat han har hjälpt mig med genom försäljningen av min lägenhet”

Katarina H

”Oscar är inkännande, proffsig och lugn. Vi är väldigt nöjda med hans arbete och glada över en försäljning som var långt över våra förväntningar. Bostadsrättspecialisten levererar!”

Malin L

”Oscar är väldigt kommunikativ, säljdriven och hjälpsam. Jag gillade drivet i kombination med den positiva inställning att i slutet få till en bra affär. Jag är supernöjd och rekommenderar Bostadsrättsspecialisten och Oscar Bäverstam starkt.”

Mattias I

”Proffsigt och engagerat bemötande. Oscar gjorde ”det lilla extra” som krävdes vilket var mycket uppskattat!”

Maria W

”Jag rekommenderar Oscar starkt vid val av mäklare, han lotsade igenom mig som säljare galant från start till mål under försäljningsprocessen. Påläst och kunnig!”

Olle J

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.