Magnus Larsson

Magnus Larsson

4.8455882352941/5 4.9/5

”Magnus har ett stort engagemang, passion och en brinnande målmedvetenhet i varje affär.”

Magnus började som fastighetsmäklare hos Bostadsrättsspecialisten 1999. Magnus är en av Stockholms mest anlitade och högpresterande mäklare med ett tydligt fokus på försäljningsresultat och nöjda kunder. Magnus har ett stort engagemang, passion och en brinnande målmedvetenhet i varje affär vilket resulterar till fina rekommendationer och mängder av återkommande kunder.

”Magnus gav ett fantastiskt stöd och bra rådgivning genom hela säljprocessen vid försäljningen av min lägenhet (mot båda parter). Vidare var Magnus mycket förtroendeingivande, pålitlig, kompetent och lyhörd. Jag skulle verkligen rekommendera Magnus.”

Jörgen R

”Vi fick ett mycket bra bemötande när vi köpte vår bostadsrätt via Magnus Larsson. Han gav ett professionellt och empatiskt intryck i hela processon. Med erfarenhet och passion för sitt yrke gav Magnus oss största service vi kunde önska oss. ”

Cecilia H

”Jättenöjd med Magnus, hans erfarenhet tilsammans med vinnarinstinkt är en bra kombo. Han satte hela tiden både säljare och köpare i fokus. Rekommenderas!”

Sofia O

”Magnus är energisk och mycket entusiastisk. Det finns ingenting negativt i min upplevelse av att sälja genom Magnus. Han är superproffsig, förklarar alla steg noggrant och man känner att han är med hela vägen från start till påskrift. Har använt Magnus som mäklare två gånger och båda gångerna känner man att han verkligen går den där extra milen för en.”

Sofi H

”Mycket förtroendeingivande, extremt tillgänglig och kunnig. Finns inget negativt att säga. Rekommenderar honom till alla. ”

Jonna S

”Jag har tidigare erfarenhet utav Magnus och han gör verkligen allt och lite till för kunden, nu har jag ju inte träffat alla mäklare i Sthlm men han är svårslagen!!
Lyhörd, en otroligt hög servicekänsla kort sagt en mäklare som gör allt för säljare som för köpare!! ”

Gunnar L

”Jag jobbar själv som fastighetsmäklare och när jag träffade Magnus Larsson på en visning så var mitt val av mäklare klart. Magnus har sedan dess, framgångsrikt sålt två bostäder åt mig och fler kommer det att bli. Jag vill till dig som funderar på att anlita Magnus ge mina varmaste rekommendationer att göra det!”

Sebastian E

”Magnus skötte hela försäljningsprocessen på ett professionellt och regelrätt sätt. Dessutom var han mycket pålitlig och förtroendeingivande – vilket är väldigt viktigt när det gäller fastighetsaffärer. Magnus lovade att leverera en försäljningsupplevelse som gav oss båda gåshud, vilket han också levde upp till. Bäst i klassen! ”

Ellinore W

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.